Skip to main content
In de kijker

Regio in de kijker: De kust

Bevind je bedrijf zich aan de kust of wil je met je team onze Belgische kust van dichtbij gaan bekijken? Dan hebben wij bij Funkey enkele ideale ideeën voor een toffe teambuilding aan de kust. Er is enorm veel te doen aan onze kust, denk maar aan leuke activiteiten op het strand, ontspannende wandel- en fietstochten of een spetterend avontuur op het water. De kust heeft voor elk team een onvergetelijke teambuilding achter de hand.

Bekijk alvast onze tip 5:

  • Beachbuilding: Kies je favoriete teambuilding on the beach.
  • Expeditie Robinson: Werk samen als een team om het sterkste kamp te zijn.
  • Tramquest: Een splinternieuwe zoektocht met het ideale vervoersmiddel aan de kust.
  • Wavekarting: Scheur met een motorboot aan 45km/u over de golven van de Noordzee.
  • Quiz-tax rally: Race met de typische go-karts en vind je weg aan de hand van quizvragen.

We willen zeker ook nog enkele andere leuke activiteiten aanbevelen die de kust heeft te bieden:

Powerkiten is een meer geavanceerde versie van het gewone vliegeren, want de naam “power” kiten zegt het zelf, je leert spelen met de kracht van de wind! Onze gediplomeerde instructeurs geven eerst een korte initiatie, waarna het aan jullie is om gebeten te worden door de kitemicrobe!

 

De naam sandboarden zegt het zelf is als snowboarden maar ipv van op de sneeuw, glijden we hier van een hoge duin. Heb je al eerder gesnowboard of heb je ervaring met andere boardsporten, glij dan rechstaand naar beneden en misschien kun je wel wat bochtjes maken tussen het helmgras. Wil je eerst nog eens de kat uit de boom kijken of per 2 plezier maken? Dan kun je ook al zittend sandboarden. Super plezant en sensatie verzekerd!

 

Heerlijk het sop afschuimen, de zee trotseren en het immense gevoel van ruimte en vrijheid ervaren. Dat is zeilen. Vaar met ons mee op een competitie- of privé-jacht en proef van het zeemansbestaan. Sturen, zeilen ophijsen, manoeuvres uitvoeren,… Het is aan uw team om alles vlot te laten verlopen onder het wakend oog van onze ervaren kapitein.

 

Onze golfkar rally is een ludieke activiteit die elke leeftijdsgroep weet te appreciëren. Tijdens een race op onze typische golfkarretjes aan de hand van quiz-vragen, zoeken teams van 4 personen hun weg en verzamelen zo punten. Langs de weg serveren wij de teams een natje en een droogje op een originele manier. Deze activiteit is te organiseren in iedere Belgische kustgemeente!