Skip to main content
Teambuildings

Remote teambuilding ‘Infinite loop’ onder de loep genomen door Funkey!

In tijden van covid-19 blijft het essentieel om met de collega's in contact te blijven. Een remote teambuilding is daarom het ideale alternatief voor een fysieke teambuilding die niet kan doorgaan omwille van de veiligheidsvoorschriften van de overheid. Bij Funkey testten we zelf de online teambuilding Infinite Loop. Deze activiteit is volledig digitaal te beleven en het enige wat je nodig hebt is een computer met een werkende microfoon.

 

Spelverloop

Om een collega ruimtevaarder te redden die vastzit in een spaceship, banen de teams zich een weg door meerdere kamers. De kamers zijn afgesloten met enigma’s. Elk team, bestaande uit 4 personen, werkt samen in een breakout-groep via Zoom. Eén teamlid zit in de virtuele wereld terwijl de andere 3 een instructiekaart hebben waarmee ze de deur kunnen ontgrendelen. Wanneer je als team een deur hebt ontgrendeld, ga je telkens naar de volgende opdracht tot je uiteindelijk je makker kan bevrijden.

 

 

 

Hoe beleefden wij Infinite Loop?

Na een korte introductie kwamen we in de break-out room terecht. De eerste minuten waren ook de moeilijkste minuten. Concentratie binnen de groep is zeer belangrijk. Daarnaast is communicatie ook essentieel om binnen de gelimiteerde tijd de man te bevrijden. Gelukkig was er voortdurend ondersteuning door de begeleiders van Infinite Loop met handige tips & tricks.

Wij vonden het zeker de moeite waard en raden jullie graag aan om deze Remote game zelf uit te proberen!!

[maxbutton id=”1″ url=”https://funkey.be/activiteit/infinite-loop-remote/” text=”Speel zelf Infinite Loop” ]