Skip to main content
In de kijker

Remote teambuilding ‘Project Arrow’ getest en goedgekeurd door Funkey!!

In deze periode van fysieke afstand tussen collega’s is het belangrijk om de teamspirit niet te laten verwateren! Een remote teambuilding is nu het ideale alternatief voor een fysieke teambuilding die niet kan doorgaan omwille van de veiligheidsvoorschriften van de overheid.

Bij Funkey hebben we zo Project Arrow zelf uitgetest om het teamgevoel te boosten. Deze teambuildingactiviteit is volledig vanuit je kot te beleven en het enige wat je nodig hebt is een computer met een webcam en een smartphone.

Tijdens deze te gekke ervaring kropen we in de huid van een team wereldleiders die samen een internationale crisis bezweren. Klinkt dit herkenbaar?

We hebben de krachten gebundeld tijdens een virtuele reis rond de wereld met hilarische opdrachten! Zo beklommen we de Berlijnse muur, placeerden we een dansje in Rusland en zongen we ‘Born in the USA’ in the States.

Samenwerken is de boodschap om de toffe foto en video opdrachten tot een goed einde te brengen. Het levert nadien alvast grappige beelden op….

Welk portret verdient volgens jou een plekje in een museum?

Check hoe we digitaal toiletpapier hamsteren:

Wij hebben ons in ieder geval enorm geamuseerd en raden je dan ook zeker aan om dit ook eens te proberen met je collega’s!!

[maxbutton id=”1″ url=”https://funkey.be/activiteit/project-arrow-online-teambuilding-game/” text=”Speel zelf Project Arrow” ]