Schrijf een beoordeling

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 op 5 sterren (gebaseerd op 14 beoordelingen)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle beoordelingen

Tip Top

Rated 5 out of 5
2020-09-17

We hebben ons heel goed geamuseerd met het raften in Gent!
Het was top!
Tip top in orde, goed opgevolgd, goed begeleid, correct volgens de afspraken, ..
Kortom: heel tevreden.

Marie-Rose

La chasse a la taupe

Rated 0 out of 5
2020-05-07

Vendredi 6 mars, nous avons passé un bon moment avec les collègues lors de l’événement que vous avez organisé «la chasse à la taupe». Avec 4 groupes et 4 taupes, chaque groupe a tenté de gagner chaque match pour démasquer la taupe de son groupe. Beaucoup d’entre eux ont joué très tactiquement, ils ont essayé de trouver la taupe mais ont voulu induire les autres collègues en erreur afin qu’ils soient la seule équipe à avoir trouvé la taupe. Le premier jeu était un bon jeu de team building où tout le monde se rassemble pour décider qui jouera chaque jeu. Conclusion : tous ceux qui ont participé, ne se sont jamais ennuyés, sont amusés et ont terminé la soirée avec un bon sentiment. Une belle sensation pour commencer le week-end. Très recommandé !!!

The hunt for the mole

Rated 0 out of 5
2020-05-07

Friday March 6, we have had a great time with the colleagues during the event “the hunt for the mole”, which was organized by Funkey. With 4 groups and 4 moles, every group tried to win every game to unmask the mole in their group. A lot of them played very tactical, they tried to find the mole but wanted to mislead the other colleagues so they would be the only team who had found the mole. The first game was a nice teambuilding game where everyone had to put their heads together on who would be the best one to play each game. Conclusion: everyone who participated in the game wasn’t bored for a moment, was amused, and ended the night with a good feeling. A nice feeling to start the weekend. Very recommended!!!

Wie is de Mol

Rated 5 out of 5
2020-03-09

Op vrijdag 6 maart hebben we met de collega’s een reuzetijd beleefd met het door jullie georganiseerde “Wie is de Mol”. Met 4 groepen en 4 mollen probeerde ieder in zijn groep alle spellen te winnen maar ook op zoek te gaan naar de mol in die groep. Velen speelden het heel tactisch, probeerden de mol te vinden maar wilden de collega’s misleiden om ervoor te zorgen dat zij als enige de mol zouden kunnen vinden. Het eerste spel was een leuk teambuilding spel waarbij we alle koppen bij elkaar moesten steken om te achterhalen hoe we het beste de opdracht moesten uitvoeren. Eindconclusie : iedereen die met ons mee deed, heeft zich geen moment verveeld, amuseerde zich en sloot de avond af met een goed gevoel. Een leuk gevoel om nadien in weekend te gaan. Aan te bevelen !!!

Tom Dierickx, Fuji Oil Europe

Thx!!

Rated 5 out of 5
2018-12-03

The Funkey team was fantastic and guided us through the day. We chose the Djembé session which was great fun for young and old followed by the XL version of the Chain Reaction – a great challenge/playground for our engineers. We highly recommend Funkey and look forward to organise another event together with them! A huge thank you to Cobus for his interaction and flexibility!

Ilse-Tractebel

Samenwerking BtoB

Rated 5 out of 5
2018-10-30

Goede samenwerking als planner van teambuildings

Koezio

Een kanjer van een teambuilding

Rated 5 out of 5
2018-10-16

een pluim op de hoed voor de organisatie van Funkey
Zeer professioneel !!!!
Doe zo verder
Select zal zeker en graag nog beroep op jullie doen

Select Gent - Nancy

Een geslaagde avond dank zij de goede organisatie van Funkey !

Rated 4 out of 5
2018-10-15

een avond die vlotjes verliep, een aangename vlotte jonge man die ons op een rustige manier begeleide door het “spel”

Caroline Van Hoeyweghen van Select

Top avond!

Rated 5 out of 5
2018-10-15

Zeer leuke teambuilding, een echte aanrader! interactief spel en ondertussen gezellig kunnen tafelen met de collega’s. Dankzij Cobus en Funkey hebben we een top avond gehad.

An, Select

Echte aanradet

Rated 5 out of 5
2018-10-09

Wat een service! Super aanrader om een event voor teambuilding te laten organiseren.
Wij doen zeker nog beroep op jullie diensten.

Select HR

Mollen in Breendonk

Rated 5 out of 5
2018-09-17

Wij hebben een zeer leuke teambuilding dag beleefd, dankzij Cobus en Funkey. Na een actieve strijd tussen 2 teams, op zoek naar de mol, konden we aanschuiven aan de heerlijke BBQ tafel Van Niek. Zeker en vast voor herhaling vatbaar.

Katja van Pfizer Puurs

Aanrader

Rated 5 out of 5
2018-07-27

Funkey hielp ons bij een erg krappe deadline aan een fantastisch bedrijfsfeest op maat voor alle 300 medewerkers. Wij gaan zeker aan hen denken bij de organisatie van volgende teambuildings.

Anais & Gauthier, FUN

Uitstekende service en goede ervaringen

Rated 5 out of 5
2018-06-23

Op onze afzonderlijke pagina met teambuildingpakketten voor Accent vinden onze regiomanagers en kantoorverantwoordelijken een overzicht met toffe activiteiten om uit te kiezen. Maar ook als we last-minute nog iets origineels willen doen kunnen we steeds bij Funkey terecht om snel alles te regelen.

Peter van Accent

Fantastische tweedaagse dankzij Funkey

Rated 5 out of 5
2018-03-12

Het klikte onmiddellijk met Cobus tijdens de eerste persoonlijke ontmoeting en de teambuilding tweedaagse overtrof onze verwachtingen: wijze activiteiten, unieke locaties en heerlijk gegeten en gedronken.

Veronique, Hallmark

Aanpak op maat, aan te raden

Rated 5 out of 5
2018-03-01

Via Funkey kregen we snel een voorstel met verschillende toffe activiteiten die pasten binnen ons budget. Daarna hebben we onze mensen hieruit zelf de teambuilding laten kiezen die ze het liefste wilden doen.

Wouter, Eandis

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
2018-02-02

Ik gebruik steeds de zoekmachine van Funkey als ik op zoek ben naar een toffe activiteit voor één van onze teams. Snelle, professionele afhandeling. Altijd tevreden geweest.

Hilde

Welk soort teambuilding zoek je?

Pick your choice!

actief

Bring the ACTION

cultuur wandelen ontdekken Gent Ieper Brugge Antwerpen Brussek

CULTURE Club

eten drinken catering kookworkshop

EAT me, DRINK me

spel teambuilding

PLAY the game

Workshop

WORKSHOP till you drop

feest party personeel

Your right to PARTY