fbpx

Versterk de band met je collega`s of vrienden door een nieuwe ervaring onder water op te doen! Ons verwarmd zwembad is heel het jaar beschikbaar!

Duiken geeft je een heel nieuw gevoel onderwater, zoals je het nog nooit ervaren hebt. Ademen en zweven onder de oppervlakte is de ultieme uitdaging
om samen met je team aan te gaan!

Tijdens de duikinitiatie leer je als eerste de basis theorie om veilig onder water te kunnen. Na een korte briefing ga je samen het water in en trek je je duikset aan. Onze ervaren instructeurs leggen je alles uit en begeleiden jullie samen mee onder water. Eens onder water doen jullie een aantal basis oefeningen en daarna zijn er een aantal spelletjes voorzien, dit allemaal onder water!

We kunnen tot 20 personen aan, als de groep groter is als 10 personen maken we 2 groepen die om de beurt onder water gaan. Dit om het onder water veilig en rustig te houden.

Productpresentaties of bijscholingen zijn perfect te combineren bij ons. Wij hebben verschillende ruimtes die volledig uitgerust en hiervoor geschikt zijn. Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Van 5 tot 20 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 2 tot 4 uur

Budgetindicatie

€40 – €50 p.p.