Skip to main content
In de kijker

Maak je team fit en gezond met een sportieve teambuilding

Heeft je team nood aan wat beweging of denk je dat ze klaar zijn om mee te doen aan de olympische spelen? Geef hun dan een sportieve teambuilding waarin ze het beste van zichzelf kunnen geven. Bij Funkey hebben we voor elk team de geschikte sportieve of outdoor activiteit. Als het nu gaat over een leuke fietstocht door de stad of een waar special forces bootcamp, dit kan bij ons allemaal.

Bekijk alvast onze tip 5 voor een onvergetelijke sportieve teambuilding:

  • Schermen: Deze initiatie schermen maakt van je team ware musketiers.
  • Laser Kleiduifschieten: Maak kennis met de veilige en milieuvriendelijke variant van het kleiduifschieten!
  • Cable Park: Een waterskikabelbaan biedt de mogelijkheid om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden.
  • Wacky Streetgolf: Ervaar de meest ludieke street golf teambuilding ter wereld!
  • Indoor Skydiven: Ervaar het gevoel dat alle skydivers met elkaar verbindt – gewichtloosheid en een ultieme kick.

Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Hier nog wat extra inspiratie:

 

Bij deze teambuilding neem je zelf deel aan de Olympische Spelen! Neem zelf deel aan de Olympische Spelen, zonder naar Tokyo te reizen, deze spelen komen naar jou. Je wordt verdeeld in meerdere landen om de beste scores te behalen in de verschillende olympische disciplines.

 

Beyond The Limits is een teambuilding met een maatschappelijke achtergrond. In het bedrijfsleven moet je soms eens kunnen inspelen op onvoorzienigheden of leren improviseren met de middelen die je hebt. Maar wat als je dagdagelijks zo moet leven? Wat als je niet kan zien, horen, zintuigen gebruiken,..

 

SUP of Stand up paddle, de nieuwe hype op het water. Kom tot rust op een supboard en geniet van een welverdiend dagje uit.

 

Een avontuurlijk parcours in de lucht. Leef je uit op een avontuurlijk parcours hoog in de lucht. Ontdek het adembenemende klimpark samen met je vrienden, gezin of collega’s!

 

Voetbalfun: Een uniek concept dat een combinatie maakt van verschillende topattracties. Voor iedereen wat wils met 3 verschillende activiteiten gebundeld in 1 teambuilding gelinkt aan voetbal.