fbpx

Zin om jouw gemeente of een compleet nieuwe stad te ontdekken op een totaal andere, absurd grappige en vooral amusante manier? Freddy, een kabouter op grote-mensen-maat is de ultieme gids voor jouw stadsuitstap!

Stadsspel, maar dan knotsgek absurd.

Een stadsspelis een superleuke manier om met je vrienden en collega’s de stad te verkennen. Duik onder in de geschiedenis van de stad en beleef ze op een andere manier. Je krijgt de informatie echter niet zomaar. Kabouter Freddy verwacht in dit stadsspel dat je je beste beentje voorzet in een heleboel gekke doe-opdrachten. Dit stadsspel haalt het team uit zijn comfort zone zodat iedereen elkaar van een andere kant kan leren kennen. Dit stadsspel is dus niet enkel lachen geblazen, het brengt de groep ook dichter bij elkaar!

Kabouter Freddy stuurt jouw groep in één of meerdere teams gedurende drie uur naar de allerleukste plekjes in de stad, gewapend met een tablet. Hij laat je gekke bekken trekken op een foto en voorziet de wandeling van grappige commentaar! Leer alles over de stad door het oplossen van interessante, amusante en originele vragen en doe-opdrachten, waarbij je zowel de stad als elkaar op een fijne manier leert kennen. Wordt jouw team de winnaar van dit knotsgek en interactief GPS-stadsspel?

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Vanaf 5 personen

Gericht op

Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen

Duurtijd

Van 2 tot 4 uur

Budgetindicatie

€20 – €30 p.p.