In de bedrijfswereld beseft iedereen ondertussen dat geslaagde teambuilding activiteiten de sfeer op het werk bevordert.

Tijdens zo’n teambuilding leren collega’s mekaar op een andere manier kennen, er ontstaat een band en dat heeft natuurlijk een positieve invloed op de samenwerking op de werkvloer. Teambuilding activiteiten zijn ideaal om de onderlinge samenwerking tussen collega’s te bevorderen.

Het is dus de bedoeling om onderlinge samenwerking, sociale binding, groepsdynamiek, vertrouwen en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. Teambuilding wordt regelmatig georganiseerd door bedrijven en instellingen zoals scholen en sportteams. Teambuilding kan verschillende soorten activiteiten omvatten, zowel mentaal (puzzels en vraagstukken) als fysiek (hindernisloop, sportactiviteiten enz).

Uit onderzoek blijkt dat 40% van de Belgen niet tevreden is met de werksfeer. Hier kan teambuilding wel degelijk een verandering in brengen. Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat teambuilding (bij voorkeur eentje in de buitenlucht) wel degelijk een positief effect heeft op de sfeer binnen een team.

Zoek nu jouw perfecte activiteit met onze zoekmachine

Ruime keuze aan teambuilding activiteiten voor jou en je collega’s

In deze teambuilding database vind je meer dan 170 leuke teambuilding activiteiten die teamwork stimuleren, probleemoplossende vaardigheden verbeteren en vertrouwen ontwikkelen. Deze teambuilding activiteiten worden aangeboden van de kust tot in de Ardennen. We hebben originele teambuilding concepten in de regio Antwerpen, Gent, Brussel en de rest van België. We hebben voor elk wat wils, van actief tot cultureel, van speels tot culinair en van feest concepten tot toffe workshops. Hier vind je de meest originele teambuilding activiteiten.

Vind de teambuilding die bij je past

Kies gewoon je categorie, aantal personen, regio en budget in de teambuildingzoekmachine en je ziet in één oogopslag welke teambuilding aansluit op jouw wensen.

We werken uitsluitend samen met professionele teambuilding organisatoren, die voldoen aan onze kwaliteitseisen. We wensen je veel plezier op je teambuilding activiteit!

Overtuigd? Neem een kijkje in onze uitgebreide database

Welk soort teambuilding zoek je?

Pick your choice!

actief

Bring the ACTION

cultuur wandelen ontdekken Gent Ieper Brugge Antwerpen Brussek

CULTURE Club

eten drinken catering kookworkshop

EAT me, DRINK me

spel teambuilding

PLAY the game

Workshop

WORKSHOP till you drop

feest party personeel

Your right to PARTY