Skip to main content
In de kijker

Teambuilding Funkey Team

Soms is het een goed idee om te doen wat je zelf verkondigt. Oftewel: practice what you preach! Als dé teambuilding partner voor bedrijven in België kunnen we natuurlijk niet achterblijven en doen we zelf ook wat we anderen opdragen: de teamspirit boosten met een toffe teambuilding!

WARNING! Funkey werd zonet gehackt door Anonymous! Om het anti-virus 100% te downloaden hebben we moeten samenwerken zoals nooit tevoren. Er werd op 2 fronten gestreden en gecommuniceerd: een deel van het team trotseerde het opblaasbaar hindernissenparcours terwijl de rest de tijd probeerde te vertragen door verschillende non-fysieke, maar zeer toffe en complexe breinbrekers op te lossen. Naast de ‘individuele’ opdrachten waren er ook teamopdrachten die je mentale denkkrachten tot het uiterste testen en de groepsband versterken. Dit concept liet niemand onbewogen en riep ons allen op om voor hetzelfde doel te gaan, Funkey terug in handen krijgen!

Ben jij op zoek naar een super leuke teambuilding activiteit maar weet je nog niet goed welke je moet kiezen? Bekijk dan zeker eens deze toffe en uitdagende Megabyte!

Time’s running out…!

#Fun
#Teamwork
#FunkeyToTheRescue
#FunkeyApproved