Skip to main content
In de kijker

Kijk jij ook uit naar de zomer?

Hello summervibes!  Ontdek 10 leuke zomeractiviteiten uit ons aanbod!

Aqua park

Dit is de perfecte activiteit voor waterratten. Leef je uit op het hindernissenparcours en overwin de obstakels. Slaag erin om het parcour te voltooien zonder in het water te vallen.

Vind de activiteit hier

Adventure Island

Ga samen met je collega’s het avontuur aan met deze actieve outdooractiviteit. Met een bootje vertrekken jullie naar het eiland waar de opdrachten zullen plaatsvinden. Trekvlot, via ferrata, abseil, death ride en nog meer activiteiten dagen je uit om je grenzen op te zoeken en te verleggen!

Vind de activiteit hier

MegaSUP

Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Peddel samen op hetzelfde moment
om vooruit te raken. Onderweg krijgen jullie verschillende opdrachten om het
nog uitdagender te maken. Geraak samen met succes aan de finish.

Vind de activiteit hier

Cocktail workshop

Steek samen je handen uit de mouwen en leer cocktails maken als een pro. Leer verschillende drankjes bereiden. Op het einde van de workshop heb je cocktails maken onder de knie. Er is ook de mogelijkheid om je favoriete drankje te leren maken.

Vind de activiteit hier

Vespa-Lunch-Boottocht

Maak een daguitstap en geniet met je collega’s met deze activiteit in de Leiestreek. Start met een leuke tocht op de vespa waar je kan genieten van het prachtige landschap. Geniet hierna samen van een heerlijke lunch. Afsluiten doe je op de boot waarbij je de omgeving kan zien vanop het water.

Vind de activiteit hier

Raft zoektocht in Gent

Zin in een zoektocht op het water? Met deze teambuilding ga je samen het water op. Aan de hand van verschillende foto’s zoek je historische plaatsen. Je ontdekt samen het prachtige Gent met je collega’s op een andere manier.

Vind de activiteit hier

Expeditie Robinson

Speel zelf het programma Expeditie Robinson na. Jullie zijn verdeeld in groepen en strijden samen om verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen. Er zijn verschillende opdrachten om uit te kiezen. Voor elk wat wils dus!

Vind de activiteit hier

Workshop ijssculpturen maken

Met deze verfrissende workshop maak je een kunstwerk van ijs. Individueel of per team krijgen jullie tijd om het ijsblok om te toveren tot een figuur naar keuze. De persoon/groep met het creatiefste sculptuur wint een originele prijs.

Vind de activiteit hier

Dinner on the lake

Ontdek België vanop een andere manier en geniet van het prachtige uitzicht. Samen gaan jullie op ‘The Floating Table’ en krijgen jullie gastronomische verwennerijen voorgeschoteld vanop het water. Genieten staat centraal bij deze activiteit.

Vind de activiteit hier

Dé BikeGame

Maak een fietstocht door locaties in Vlaanderen. Aan de hand van een minitablet en een zoekgps ontdekken jullie de route. Tussendoor zijn er opdrachten voorzien waarbij jullie punten kunnen verdienen.

Vind de activiteit hier