Skip to main content
Over Funkey

Unlock the fun, support us!

Het coronavirus treft onze maatschappij en natuurlijk ook de teambuilding- en eventsector.

Bij Funkey staat de gezondheid van onze medewerkers en die van jullie op één. Daarom hebben we beslist om voorlopig alle teambuildings minstens t.e.m. 3 april te annuleren. Intussen zitten onze Fun Providers natuurlijk niet stil. We focussen ons nu op de optimalisering van onze service en brainstormen over nieuwe, leuke concepten. Zo kunnen we jullie nog meer plezier aanbieden in de toekomst!!

In een tijd zoals deze is het belangrijk om steun te vinden bij elkaar en goed voor elkaar te zorgen.
Funkey geeft alvast één erg belangrijke tip: plan jullie teamevent nu al in voor het najaar!

 

Steun ons en geef een teambuilding cadeau

Wil je ons steunen tijdens deze moeilijke periode? Dat kan door een cadeaubon aan te kopen, om die later te verzilveren onder de vorm van een toffe teambuilding. Wil jij binnenkort je collega’s, klanten of partners eens extra in de bloemetjes zetten? Bedank hen dan op een leuke en originele manier met een Funkey Teambuilding en geef hen die teamboost die ze nodig hebben. Zo hebben ze al iets leuks om naar uit te kijken. Vraag je cadeaubon eenvoudig aan met een mailtje naar [email protected] en geef je naam en het gewenste bedrag door. De cadeaubon is één jaar geldig.

Om je aan te moedigen doen we bij Funkey een tijdelijke promo actie . Bij elke cadeaubon die je aankoopt in april 2020, ontvang je 10% extra budget van ons! Boeken jij en je team een teambuilding van 1000 euro krijg je van ons 100 euro extra budget! Het enige wat je hiervoor moet doen is bij de boeking de code: “FunkeySupport” vermelden.

Summer sale

Het vroege najaar is sowieso erg populair om een teambuilding te organiseren. We vrezen dat de agenda van teambuilding organisatoren in deze periode snel zal vol lopen met alle annulaties uit het voorjaar.Met een extra korting van 10% op jullie boeking willen we jullie aanmoedigen om nu al een event in te plannen tijdens de zomermaanden juli en augustus. Het is heel makkelijk, je hoeft alleen maar de code “SummerSale” te vermelden bij jullie aanvraag en wij doen de rest!

We plannen zo snel mogelijk terug jullie gedroomde teamactiviteit.
Heel erg bedankt voor jullie begrip, hou het gezond en draag zorg voor elkaar!!

Take care!!
Het Funkey Team