Bachelorette party

Wel al een trouwkleed maar nog geen vrijgezellenfeest?

 

Bachelor party

Nog een laatste keer van het padje?

Op zoek naar een originele vrijgezellenactiviteiten?

Vrijgezellen activiteiten moeten fun zijn, maar vooral knotsgek! Je trouwt uiteindelijk maar één keer, toch? Funkey biedt een kleurrijke mix van activiteiten die op het vrijgezellenlijf geschreven zijn. Je kan hierbij kiezen voor stoere en avontuurlijke activiteiten zoals buggyrijden, maar ook culinaire vrijgezellen activiteiten. Hoe crazy je wil gaan hangt uiteraard helemaal van de vrijgezel af. Heb je graag advies bij je keuze, dan helpen we je graag verder. Neem met ons contact op, geef ons een budget en een aantal deelnemers, welke vrijgezellen activiteiten de vrijgezel ongeveer in gedachten had en we gaan hiermee aan de slag!

Pick your choice!

actief

Bring the ACTION

cultuur wandelen ontdekken Gent Ieper Brugge Antwerpen Brussek

CULTURE Club

eten drinken catering kookworkshop

EAT me, DRINK me

spel teambuilding

PLAY the game

Workshop

WORKSHOP till you drop

feest party personeel

Your right to PARTY

Autumn Specials

Krijg jij de kans om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren?

Kies de criteria voor je ideale activiteiten

Regio: Bekijk eerst even waar je deze vrijgezellenactiviteiten wil laten doorgaan.

Aantal: Vraag ook al even na bij de andere uitverkoren en de (on)gelukkige wie er wil deelnemen en bereken met hoeveel jullie ongeveer zullen zijn.

Budget: Het is ook handig om op voorhand te weten over hoeveel kapitaal je beschikt voor de organisatie van deze activiteit.

Categorie: Het allerbelangrijkste is de keuze voor het type teambuilding die het best past bij jullie groep: Een feestje? Iets met lekkere hapjes en een drankjes? Een sportieve activiteit of een competitief spel? Of willen jullie liever wat cultuur opsnuiven of een workshop volgen? Al onze activiteiten zijn leuk om te doen, maar we bieden je graag de activiteiten aan die het best aansluiten op jouw wensen.

De zoekmachine vindt de vrijgezellenactiviteit die bij je past

Eens je al je criteria ingegeven hebt, krijg je zeker en vast voldoende toffe suggesties voor een geslaagde vrijgezellenfeest. Daarna kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij onze professionele partners.

We wensen je veel succes bij het kiezen van een activiteit op onze website en natuurlijk nog meer plezier met de vrijgezellen zelf! P.S. Wij zijn niet aansprakelijk voor geannuleerde huwelijken vanwege onze vrijgezellenfeesten.

  • Categorie