fbpx

Wij organiseren voor u de perfecte Zeepkisten race.

Dit teambuilding’s concept geeft u alle vrijheid in creatie van uw eigen zeepkist. De groep zal in meerdere team’s verdeeld worden. Deze activiteit bestaat uit meerdere fases waar iedereen zal worden beoordeeld door een jury:

  •  Wij presenteren alle onderdelen die teams zullen krijgen om hun zeepkist te kunnen bouwen en decoreren.
  • De tweede fase bestaat uit het maken van een circuit en het beveiligen hiervan met behulp van hooibalen. Dit is erg belangrijk voor het concept. Hierbij worden de deelnemers begeleid door onze veiligheid’s experts. Wij zullen er op letten dat de weg niet al te steil naar beneden gaat om grote snelheden te vermijden, dit ivm. de veiligheid van de deelnemers.
  • De derde fase zal bestaan uit het presenteren van je eigen team aan de tegenstanders. Hierbij zal elk team moeten uitleggen waarom zij denken dat hun concept het beste is.
  • De finale van deze dag zal de race zijn, het uitkiezen van de piloot en indien het terrein vlak is van de duwende deelnemers.

De dag eindigt met een glas champagne en de uitreiking van de beker aan het winnende team. Dit concept legt de focus van uw team op de volgende aspecten: veiligheid, samenwerking, communicatie, creativiteit.

Vraag een offerte aan

Aantal personen

Vanaf 20 personen

Gericht op

Bedrijven

Duurtijd

Van 2 tot 4 uur

Budgetindicatie

€40-€50 p.p.

Zeepkisten Race