Skip to main content
In de kijker

Zet je activiteiten extra in de kijker!

Funk-up your Teambuilding!

Stak je heel wat werk in een toffe activiteit/teambuilding? Vergeet dan zeker niet om dit goede nieuws van de daken te schreeuwen! Bij Funkey zetten we jouw teambuilding en groepsactiviteiten graag extra in de kijker! Als partner kan jij focussen op de ontwikkeling van nieuwe teambuilding concepten en de begeleiding van de activiteiten ter plaatse. Wij zorgen dat klanten de weg vinden naar jou.

GRATIS adverteren?

We delen tijdelijk gratis video’s en foto’s van je activiteiten* op onze sociale mediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn). Het enige wat jullie hoeven te doen is ons toestaan ter plaatste foto’s/video’s te komen nemen, of zelf foto’s/video’s doorsturen van een toffe teambuilding. Wij doen de rest.

 

3x extra in de kijker bij Funkey

Seasonal Special Pole position Spotlight
In de kijker Bij het begin van elk seizoen reserveren we 6 plaatsen in onze nieuwsbrief en op onze homepagina om de must-do teambuildings voor het komende seizoen de extra aandacht te geven die ze verdienen. We zetten jouw activiteiten op de eerste plaats en geven ze steeds weer op de eerste pagina bij de zoekresultaten van onze klanten. Eén keer per maand versturen we een dedicated nieuwsbrief, enkel en alleen over jouw activiteit. Exclusieve zichtbaarheid gegarandeerd.
Waarde € 249,00/seizoen € 249,00/seizoen € 249,00 /nieuwsbrief per maand

 

Ik wil adverteren

 

* Zonder Brand Partner