Covid-proof teambuilding

Minute to Win it Online

Los verschillende proeven op binnen een tijdsspanne van één minuut. Wie neemt welke opdracht voor zijn rekening? Schat je teamleden goed in en win dit online spel.

De kracht van ‘Minute to win it’ is het eenvoudige concept, de creativiteit van de opdrachten en het onvoorspelbare karakter van de duels. Competitie en amusement zijn in een voortdurend geflirt, maar naast de spanning van de duels is de dynamiek tijdens het supporteren ook vaak onbetaalbaar. Dit concept heeft een tweeledige focus, één voor de individuen die hun proeven beslechten en één voor het team in het algemeen. We bieden een bijna garantie op een online explosie van energie en emotie!

Aantal deelnemers

Van 4 tot 500 personen

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

1 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Minute to Win it Online

25.00

Los verschillende proeven op binnen een tijdsspanne van één minuut. Wie neemt welke opdracht voor zijn rekening? Schat je teamleden goed in en win dit online spel.

Artikelnummer: 18616 Categorieën: ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Minute to Win it Online”