We ontvangen je in ons gezellig chocoladehuis in Kampenhout bij Leuven of komen graag ter plaatse. Vervolgens krijg je uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en ga je daarna onmiddellijk aan de slag. In groepjes van een 4-tal personen werk je samen om de chocolade op de juiste verwerkingstemperatuur te brengen. Vervolgens maak je individueel je eigen studentenhaver, spuit je ganache pralines of werk je truffels af en maak je jouw eigen chocolade kommetje. Iedere deelnemer neemt een goed gevuld doosje van ongeveer 500 gram mee naar huis!
Op basis van deze vier eigenschappen kom je snel te weten wat je van de activiteit mag verwachten. Zo kan je jouw teamuitje nog beter afstemmen op de noden van je team.
Teamwork
Competitie
Actie
Leren
Beschikbaar in deze regio's
Deze activiteit kan plaatsvinden in volgende regio('s)
Nederland
Noord-Brabant
Vergelijkbare activiteiten
Op zoek naar een vergelijkbare activiteit bij jou in de buurt? Selecteer een regio hieronder.