Quiz

80s/90s Spelshow

In deze toffe spelshow vol nostalgie nemen teams het tegen elkaar op om de felbegeerde titel van ‘De Ultieme 80s & 90s Experts’ binnen te halen. Gedurende afwisselende spelrondes worden de jaren 80 en 90 nieuw leven ingeblazen en nemen we je mee op een heerlijke en nostalgische ‘Reis door het Geheugen’.

Voordat de strijd begint, ontvangt elke deelnemer persoonlijk een uitnodiging om aan deze activiteit deel te nemen. Zodra de quiz begint en de teams onthuld worden, rijst de vraag: welk team zal er aan het einde van de rit met de prijs naar huis gaan? Wordt het Team Miami Vice, Team Bananarama, of misschien toch de Spice Girls? Vanaf het allereerste moment van muziekclips en videofragmenten zetten wij de toon. Monden vallen open en er klinkt een collectief van herkenning. Degenen met een voorliefde voor feiten en cijfers helpen hun team vooruit tijdens de actualiteitsquiz. Film- en muziekkenners krijgen later hun moment om te schitteren. Een tip: Verdeel je experts en kennis slim om je winkansen te vergroten. In teamverband zul je merken dat je elkaars kracht nodig hebt om de juiste antwoorden te vinden.

De presentatie ligt in handen van onze professionele entertainers, die als geen ander weten hoe ze een gezelschap in beweging krijgen. Elk attribuut moet er tot in de puntjes verzorgd uitzien, tot aan de Flippo-map aan toe. Wij staan immers voor de ultieme beleving. Tijdens deze 90s quiz willen we iedereen even alles om zich heen laten vergeten.

Het aantal deelnemers kan bij deze activiteit kosteloos naar beneden worden bijgesteld met maximaal 10%, maar wel nog tot 7 dagen van tevoren.
Het deelnemersaantal naar boven bijstellen kan, mits in goed overleg, altijd.

Aantal deelnemers

Vanaf 15 tot 1000 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€28.50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

80s/90s Spelshow

28.50

In deze toffe spelshow vol nostalgie nemen teams het tegen elkaar op om de felbegeerde titel van ‘De Ultieme 80s & 90s Experts’ binnen te halen. Gedurende afwisselende spelrondes worden de jaren 80 en 90 nieuw leven ingeblazen en nemen we je mee op een heerlijke en nostalgische ‘Reis door het Geheugen’.

Categorieën: ,

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “80s/90s Spelshow”