Creatieve teambuildings

Bamboe Team Communication

Deze teamactiviteit zorgt ervoor dat het team gezamenlijk aan een reuze constructie bouwt. Dit is een krachtige manier om team connectie en groei te versterken. Knutsel de moeilijkste figuren in elkaar door goed samen te werken en snel na te denken.

In de voorbespreking kijken we welke constructie er symbool staat voor dat wat jullie als bedrijf of team willen gaan bouwen.

Op de dag zelf starten we met een energizer en daarna volgt een korte voorstelling van de gekozen bamboe metafoor aan het team. Bamboe is veerkrachtig en flexibel en dat is precies wat er van het team wordt verwacht tijdens deze activiteit. Na een korte brainstorm over de thematiek van de bouwopdracht zetten we jullie op weg in kleinere teams. Met bamboestokken, elastieken en eventueel bedrijfslogo’s en/of banners bouwt het team aan de gewenste constructie. Denk maar een symbolische brug, triomfboog, piramide, …  die kunnen afgewerkt worden met de bedrijfsbanners of vlag.

Daarna wordt het bouwwerk samengevoegd en maken dagen we elk teamlid uit om er een symbolische betekenis aan te geven. Deze activiteit wordt begeleid door ervaren coaches.  Samenwerking, leiderschap, creativiteit, strategische inzicht, time management zijn maar enkele sleutelbegrippen in deze uiterst dynamische teambuilding.

 

 

Aantal deelnemers

Van 9 tot 40 personen

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Bamboe Team Communication

50.00

Deze teamactiviteit zorgt ervoor dat het team gezamenlijk aan een reuze constructie bouwt. Dit is een krachtige manier om team connectie en groei te versterken. Knutsel de moeilijkste figuren in elkaar door goed samen te werken en snel na te denken.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Bamboe Team Communication”