Actieve teambuilding

Bamboo Experience

Samen bouwen is een erg krachtige manier om teams te doen groeien. Bamboe is het materiaal bij uitstek om de flexibiliteit en veerkracht van een team metaforisch weer te geven.

Na een korte brainstorm over de thematiek van de bouwopdracht zetten we jullie op weg in kleinere teams. Met heel simpele materialen zoals bamboestokken, elastieken, banners, dakgoten, karton en gekleurde doeken bouwen jullie aan de gewenste constructie. Dit kan gaan van een reuzeknikkerbaan, triomfboog, eigen kasteel tot een reuzegrote strandstoel of windmolen.

Special effects worden ingebouwd waar nodig en geven de gehele constructie de nodige dynamiek. Deze ‘reuze’-opdracht kan puur voor de fun, maar is des te meer interessant om groepsprocessen onder de loep te nemen o.l.v. ervaren coaches. Samenwerking, leiderschap, creativiteit, time management zijn maar enkele sleutelbegrippen in deze uiterst dynamische teambuilding.

Zin om de handen eens flink uit de mouwen te steken? Samen brainstormen om de creatieve geest in jullie team aan te wakkeren? Dan is onze Bamboe Experience jullie ding!

Aantal deelnemers

Van 20 tot 500 personen

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

2 tot 3 uur

Budgetindicatie

€70 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!