Speelse teambuilding

Bamboo Experience

Samen bouwen is een erg krachtige manier om teams te doen groeien. Bamboe is het materiaal bij uitstek om de flexibiliteit en veerkracht van een team metaforisch weer te geven.

Na een korte brainstorm over de thematiek van de bouwopdracht zetten we jullie op weg in kleinere teams. Met heel simpele materialen zoals bamboestokken, elastieken, banners, dakgoten, karton en gekleurde doeken bouwen jullie aan de gewenste constructie. Dit kan gaan van een reuzeknikkerbaan, triomfboog, eigen kasteel tot een reuzegrote strandstoel of windmolen.

Special effects worden ingebouwd waar nodig en geven de gehele constructie de nodige dynamiek. Deze ‘reuze’-opdracht kan puur voor de fun, maar is des te meer interessant om groepsprocessen onder de loep te nemen o.l.v. ervaren coaches. Samenwerking, leiderschap, creativiteit, time management zijn maar enkele sleutelbegrippen in deze uiterst dynamische teambuilding.

Zin om de handen eens flink uit de mouwen te steken? Samen brainstormen om de creatieve geest in jullie team aan te wakkeren? Dan is onze Bamboe Experience jullie ding!

Aantal deelnemers

Vanaf 20 tot 500 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

2 tot 3 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Bamboo Experience

50.00

Samen bouwen is een erg krachtige manier om teams te doen groeien. Bamboe is het materiaal bij uitstek om de flexibiliteit en veerkracht van een team metaforisch weer te geven.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Bamboo Experience”