Tijdens deze workshop doorlopen we het boeiende proces van rauwe cacaoboon tot heerlijke zelfgemaakte chocoladerepen. Een onvergetelijke reis door de wondere wereld van chocolade.
Eerst prikkelen we de smaakpapillen door het snuiven van chocoladepoeder gemengd met 13 kruiden uit de Zwitserse Alpen. Daarna proeven we enkele chocolades en maken we samen een reis doorheen de wereld van chocolade en maken chocolade vanaf de Cacaoboon. We hebben een echte cacaoboom mee ter illustratie en maken chocolade vanaf de cacaoboon. Daarna maakt iedereen zijn eigen chocolade tablet met bijhorende garnituren.
Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands, Frans, Engels
Duurtijd
Budgetindicatie
€55 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Vraag hier je offerte aan
Bean to bar ‘van cacaoboon tot chocolade’
€55.00
Tijdens deze workshop doorlopen we het boeiende proces van rauwe cacaoboon tot heerlijke zelfgemaakte chocoladerepen. Een onvergetelijke reis door de wondere wereld van chocolade.
1 review for Bean to bar ‘van cacaoboon tot chocolade’