Actieve teambuilding

Beat The PC Mastermind

Beat The PC Mastermind dompelt u onder in de wereld van de technologie waarbij u een onverbiddelijke strijd aanbindt tegen een computervirus. De teams nemen het niet op tegen elkaar maar strijden samen tegen de hacker die hun firma dreigt lam te leggen.

Beat The PC Mastermind geeft uw bedrijf een originele invalshoek op het concept teambuilding. De teams zijn immers niet in een onderliggende competitie verwikkeld maar trachten samen een computervirus te verschalken. Opdrachten die aan bod komen tijdens dit evenement zijn: karabijnschieten, proef met laserpennen, openen van een koffer door het sturen van een SMS bericht, proef met promille brillen, reflexgame, Mario kart teamrace op groot scherm, zoekproeven met GPS, satellietfoto’s, trackers en andere technologische opdrachten en breinbrekers.

Beat the PC Mastermind is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen en kan zowat overal georganiseerd worden waar een zaal ter beschikking is. U kan hierbij zelf een voorstel doen of u kan een beroep doen op ons hiervoor. In de winter kan het evenement volledig indoor plaatsvinden terwijl het in de zomer grotendeels buiten kan doorgaan. Zodoende is deze teamactiviteit uiterst flexibel in te plannen. Het programma is niet fysiek zodat zeker iedereen kan deelnemen.

Deze activiteit kan doorgaan in .

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 100 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€60 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Beat The PC Mastermind

60.00

Beat The PC Mastermind dompelt u onder in de wereld van de technologie waarbij u een onverbiddelijke strijd aanbindt tegen een computervirus. De teams nemen het niet op tegen elkaar maar strijden samen tegen de hacker die hun firma dreigt lam te leggen.

Artikelnummer: 10535 Categorieën: ,

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Beat The PC Mastermind”