Actieve teambuilding

Beat The PC Mastermind

Beat The PC Mastermind dompelt u onder in de wereld van de technologie waarbij u een onverbiddelijke strijd aanbindt tegen een computervirus. De teams nemen het niet op tegen elkaar maar strijden samen tegen de hacker die hun firma dreigt lam te leggen.

Beat The PC Mastermind geeft uw bedrijf een originele invalshoek op het concept teambuilding. De teams zijn immers niet in een onderliggende competitie verwikkeld maar trachten samen een computervirus te verschalken. Opdrachten die aan bod komen tijdens dit evenement zijn: karabijnschieten, proef met laserpennen, openen van een koffer door het sturen van een SMS bericht, proef met promille brillen, reflexgame, Mario kart teamrace op groot scherm, zoekproeven met GPS, satellietfoto’s, trackers en andere technologische opdrachten en breinbrekers.

Beat the PC Mastermind is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen en kan zowat overal georganiseerd worden waar een zaal ter beschikking is. U kan hierbij zelf een voorstel doen of u kan een beroep doen op ons hiervoor. In de winter kan het evenement volledig indoor plaatsvinden terwijl het in de zomer grotendeels buiten kan doorgaan. Zodoende is deze teamactiviteit uiterst flexibel in te plannen. Het programma is niet fysiek zodat zeker iedereen kan deelnemen.

Aantal deelnemers

Vanaf 10 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

Halve dag

Budgetindicatie

€60 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Beat The PC Mastermind

60.00

Beat The PC Mastermind dompelt u onder in de wereld van de technologie waarbij u een onverbiddelijke strijd aanbindt tegen een computervirus. De teams nemen het niet op tegen elkaar maar strijden samen tegen de hacker die hun firma dreigt lam te leggen.

SKU: 10535 Categorieën: ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Beat The PC Mastermind”