Actieve teambuilding

Breaking the arrow

Een pijl heeft een doel. Wat is jouw doel waar jij je op richt binnen je team. Een workshop die het teamverband een ongelofelijke boost geeft! Die het vertrouwen verstevigd en die jou als mens doet groeien.

De activiteit wordt gestart met een korte uitleg over hoe en waarom mensen pijlen breken. De uitleg wordt afgewisseld met verschillende activiteiten die in het teken staan van vertrouwen. Je wordt ondersteund door het volledige team. Persoonlijke groei, kracht en openheid zijn de basisbeginselen van een positieve ontwikkeling van het individu én van een goed team.

Een uitdagende teambuilding voor teams die net iets meer willen. Door een combinatie van focus en kracht is het mogelijk om een houten pijl te breken met je keel. Een ongelofelijk innerlijk geluk en kracht komt naar boven bij het breken van de pijl. Naast pijlen breken heb je ook de mogelijkheid om betonijzeren te plooien.  Wij stemmen ons af op de organisatie en alles wordt op maat gedaan.

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 100 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2,5 uur

Budgetindicatie

€58 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Breaking the arrow

58.00

Een pijl heeft een doel. Wat is jouw doel waar jij je op richt binnen je team. Een workshop die het teamverband een ongelofelijke boost geeft! Die het vertrouwen verstevigd en die jou als mens doet groeien.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Breaking the arrow”