Actieve teambuilding

Breaking the arrow

Een pijl heeft een doel. Wat is jouw doel waar jij je op richt binnen je team. Een workshop die het teamverband een ongelofelijke boost geeft! Die het vertrouwen verstevigd en die jou als mens doet groeien.

De activiteit wordt gestart met een korte uitleg over hoe en waarom mensen pijlen breken. De uitleg wordt afgewisseld met verschillende activiteiten die in het teken staan van vertrouwen. Je wordt ondersteund door het volledige team. Persoonlijke groei, kracht en openheid zijn de basisbeginselen van een positieve ontwikkeling van het individu én van een goed team.

Een uitdagende teambuilding voor teams die net iets meer willen. Door een combinatie van focus en kracht is het mogelijk om een houten pijl te breken met je keel. Een ongelofelijk innerlijk geluk en kracht komt naar boven bij het breken van de pijl. Naast pijlen breken heb je ook de mogelijkheid om betonijzeren te plooien.  Wij stemmen ons af op de organisatie en alles wordt op maat gedaan.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2,5 uur

Budgetindicatie

€58 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Breaking the arrow

58.00

Een pijl heeft een doel. Wat is jouw doel waar jij je op richt binnen je team. Een workshop die het teamverband een ongelofelijke boost geeft! Die het vertrouwen verstevigd en die jou als mens doet groeien.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Breaking the arrow”