Chocoladeworkshops

Chocoladeworkshop ‘Chocolate challenge’

Bij deze teambuilding leggen we de nadruk voor de volle 100% op samenwerking! Ga samen met je team de ‘Chocolate Challenge’ aan.

We ontvangen je met een heerlijk in huisgemaakt zoetje en een drankje om alvast in de stemming te komen. Vervolgens krijg je uitleg over enkele basisprincipes binnen de chocoladewereld en gaan jullie daarna onmiddellijk aan de slag. In groepjes van een 4-tal personen werk je samen om de chocolade op de juiste verwerkingstemperatuur te zetten. Vervolgens maak je individueel je eigen studentenhaver of andere creatieve figuurtjes.

In deel 2 van deze teambuilding dagen we je uit voor de chocolate challenge!
We splitsen ons op in kleine groepjes en jullie maken zelf je eigen ganache vullingen. Je krijgt een basis recept, maar je vult zelf verder aan. Hoe? Door te proeven en je smaakpapillen aan te wakkeren. Denk bijvoorbeeld aan pure chocolade met whisky of witte chocolade met Malibu. Neem je de veilige weg en kies je voor de klassieke pralinévulling? Of ben je eerder een durver en schrikken caramel en Roze_chocolade chocolade je niet af? We voorzien heel uiteenlopende smaken zoals matcha, chouffe cream, gin en cointreau, maar ook klassiekers zoals Baileys en Amaretto. Voor elk zoetebekje wat wils!
Durf jij jouw creaties te laten proeven aan je collega’s?
Iedere deelnemer neemt een goed gevuld doosje van ongeveer 500 gram mee naar huis!

Zin in meer? Bekijk hier al onze chocoladeworkshops!

Aantal deelnemers

Van 10 tot 50 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€65 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Chocoladeworkshop ‘Chocolate challenge’

65.00

Bij deze teambuilding leggen we de nadruk voor de volle 100% op samenwerking! Ga samen met je team de ‘Chocolate Challenge’ aan.

Artikelnummer: 16422 Categorieën: ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Chocoladeworkshop ‘Chocolate challenge’”