Actieve teambuilding

Company Trophy

Dit is een mix van allerlei teambuildingspelletjes waarbij je de strijd in teams aangaat om de felbegeerde beker in de wacht te slepen! Van activiteiten aan de basketball inflatable tot geblinddoekt opdrachten uitvoeren tot memory..

  • Six in a rox (inflatable basketball):

Geef de basketballen zo snel en juist mogelijk door aan je ploegmaats zodat zij kunnen afwerken op het basketbaldoel. Die eerste met 6 op een rij wint!

  • Turn the page:

Iedereen, op één persoon na, van het team is geblinddoekt. Wanneer die ene persoon zijn pagina omdraait en ziet hoe de tent wordt opgezet kan hij/zij verbale instructies beginnen geven. De geblinddoekte teamleden proberen zo snel mogelijk hun tent op te zetten en er in te kruipen. De ploeg die als eerste met zijn volledige ploeg in de tent staat, wint!

  • From start to finish:

Probeer met je team zo snel mogelijk aan de overkant te geraken. Hierbij dienen er verschillende opdrachten tot een goed einde gebracht te worden met tennisballen, kaartspelen en hoeples! Samenwerken is de boodschap.

Aantal deelnemers

Vanaf 8 tot 40 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€55 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Company Trophy

55.00

Dit is een mix van allerlei teambuildingspelletjes waarbij je de strijd in teams aangaat om de felbegeerde beker in de wacht te slepen! Van activiteiten aan de basketball inflatable tot geblinddoekt opdrachten uitvoeren tot memory..

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Company Trophy”