Actieve teambuilding

Da Vinci Code

Een stadsspel met een mix van culturele, ontspannende, fysieke en ludieke elementen, waarbij elke deelnemer evenzeer bij het spel wordt betrokken en de groepsgeest uitermate wordt gestimuleerd.

Dankzij de film en het boek ‘Da Vinci Code’ van Dan Brown staat de cryptografie al ettelijke jaren ruim in de belangstelling. En stiekem dromen vele volwassenen ervan om even in de huid van Robert Langdon en Sophie Neveu (de hoofdrolspelers in het verhaal) te kruipen. Tijdens de Da Vinci Code moeten de deelnemers de ‘Graal’ zien te vinden, puur op basis van cryptische omschrijvingen, raadsels en op het eerste gezicht nietszeggende boodschappen.

Verschillende teams trekken op pad… en de rest van het spel staat bol van de verrassende wendingen. Na verloop van tijd lijkt het mysterie – ondanks de gevonden hints – nog steeds niet opgeklaard en blijkt dat de deelnemers hun fysieke reserves moeten aanspreken om alsnog vóór een bepaald uur het einddoel te halen. Want op dat uur vernietigt de Graal zichzelf onherroepelijk en blijft de vindplaats en de inhoud voor eeuwig geheim.

Aantal deelnemers

Van 8 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

4 uur

Budgetindicatie

€75 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Da Vinci Code

75.00

Een stadsspel met een mix van culturele, ontspannende, fysieke en ludieke elementen, waarbij elke deelnemer evenzeer bij het spel wordt betrokken en de groepsgeest uitermate wordt gestimuleerd.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Da Vinci Code”