Speelse teambuilding

De Confraters

“De Confraters” is een knotsgek entertainment concept – 100% fun en 100% teambuildend – dat drie à vier uur lang als een trein op hoge snelheid voorbij raast en de deelnemers nooit zal vervelen.

“De Confraters” is een knotsgek entertainment concept – 100% fun en 100% teambuildend – dat drie à vier uur lang als een trein op hoge snelheid voorbij raast en de deelnemers nooit zal vervelen.

In deze formule wisselen indoor- en outdoorgedeeltes met elkaar af. Tijdens de outdoor gedeeltes gaan de teams tijdens spannende head-to-head challenges met elkaar in de clinch. Aspecten als communicatie, doorzicht, tactiek en hier en daar een vleugje fysieke inspanning houden elkaar tijdens deze proeven in evenwicht.

Tijdens de indoor gedeeltes moeten de teams telkens één vertegenwoordiger afvaardigen naar een praktische proef, op basis van een cryptische omschrijving. Zodra het verloop van de proef door onze spelleider is uitgelegd, kunnen de teams punten inzetten op de prestatie van hun vertegenwoordiger. Hoe goed kennen de collega’s elkaar? Hoe goed kunnen ze elkaars kwaliteiten inschatten? Hoeveel risico durven ze te nemen? En welke teams ontpoppen zich tot meesters-tactici?

Als blijkt dat de deelnemers regelmatig op een verkeerd spoor worden gezet, wordt de sfeer steeds losser, de spanning steeds groter en de wil om als team goed te presteren steeds intenser.

Aantal deelnemers

Van 20 tot 80 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

4 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

De Confraters

50.00

“De Confraters” is een knotsgek entertainment concept – 100% fun en 100% teambuildend – dat drie à vier uur lang als een trein op hoge snelheid voorbij raast en de deelnemers nooit zal vervelen.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “De Confraters”