Coaching

Ervaar wat duurzaam presteren voor jou kan betekenen

Hoe ziet een duurzaam werkritme er uit? Hoe zorg je voor ruimte voor herstel én groei in een omgeving waar het tempo hoog ligt? Hoe kan je dit toepassen in de dagelijkse praktijk?

Samen gaan we op zoek, letterlijk en figuurlijk, naar antwoorden op deze vragen. Vanuit de parallel tussen het bedrijfsleven en duursport leer je wat je als professional kan leren van ultrasporters als het op duurzaam presteren aankomt

Samen gaan we aan het werk onder het motto: het is niet omdat we het een ‘loopbaan’ noemen dat steeds harder ‘sprinten’ de oplossing is voor de toenemende werkdruk. We gaan op stap en laten een frisse wind waaien door ieders eigen ervaring met dit thema en zetten ons denken in beweging.  We bouwen de brug tussen wat we weten en wat we willen doen om gedragsverandering waar te maken. 

Aantal deelnemers

Vanaf 20 tot 50 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2,5 uur

Budgetindicatie

€63 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Ervaar wat duurzaam presteren voor jou kan betekenen

63.00

Hoe ziet een duurzaam werkritme er uit? Hoe zorg je voor ruimte voor herstel én groei in een omgeving waar het tempo hoog ligt? Hoe kan je dit toepassen in de dagelijkse praktijk?

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Ervaar wat duurzaam presteren voor jou kan betekenen”