Escape Games

Escape box

Tracht binnen de gegeven tijd van 90 minuten de bom onschadelijk te maken. Creativiteit , samenwerken en doorzetten zijn hierbij essentieel

De escape-koffer bieden we aan als mobiele teambuilding op een locatie naar keuze. Je wordt terug gekatapulteerd in de tijd, we nemen je mee naar de beginjaren van ‘de groote oorlog’.

Met deze uitdagende challenge geïnspireerd op het bestaande concept van escape rooms beleven jullie een spannende ervaring gericht op samenwerking.

Als team dient er te worden geprobeerd om originele puzzels en raadsels op te lossen waarbij samenwerken, gezond verstand en out of the box denken cruciale vaardigheden zijn. Groeps- en individuele skills worden op de proef gesteld. Delen van informatie en inspelen op sterktes van medespelers is een noodzaak. Verschillende teams spelen tegen elkaar om de bom het snelst onklaar te maken.

We beschikken over 26 identieke bomkoffers. Kunnen op onze locatie en op uw locatie gespeeld worden. Van 10 tot 200 deelnemers.

Zin in meer? Ontdek al onze escape games!

Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen .

Aantal deelnemers

Vanaf 5 tot 200 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Escape box

5 out of 5 based on 6 customer ratings
(6 customer reviews)

25.00

Tracht binnen de gegeven tijd van 90 minuten de bom onschadelijk te maken. Creativiteit , samenwerken en doorzetten zijn hierbij essentieel

Beoordelingen

Rated 5 out of 5 stars
6 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

6 reviews for Escape box

Schrijf een review