Escape Games

Escape box

Tracht binnen de gegeven tijd van 90 minuten de bom onschadelijk te maken. Creativiteit , samenwerken en doorzetten zijn hierbij essentieel

De escape-koffer bieden we aan als mobiele teambuilding op een locatie naar keuze.
Je wordt terug gekatapulteerd in de tijd, we nemen je mee naar de beginjaren van ‘de groote oorlog’.

Met deze uitdagende challenge geïnspireerd op het bestaande concept van escape rooms beleven jullie een spannende ervaring gericht op samenwerking.

Als team dient er te worden geprobeerd om originele puzzels en raadsels op te lossen waarbij samenwerken, gezond verstand en out of the box denken cruciale vaardigheden zijn. Groeps- en individuele skills worden op de proef gesteld. Delen van informatie en inspelen op sterktes van medespelers is een noodzaak. Verschillende teams spelen tegen elkaar om de bom het snelst onklaar te maken.

We beschikken over 26 identieke bomkoffers. Kunnen op onze locatie en op uw locatie gespeeld worden. Van 10 tot 200 deelnemers.

Zin in meer? Ontdek al onze escape games!

Aantal deelnemers

Van 5 tot 200 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan