Online teambuildings

Escape from the Mansion

Escape from the Mansion is een online escape game. Welk team is het snelst en gaat op de meest strategische manier om met de beschikbare hints?

Het verhaal achter deze online escape room? Een oude excentrieke oom is verdwenen. Het laatste dat je van hem hebt vernomen, is een brief. Een geschreven hulpkreet. Niet per se iets geks voor deze oom, want die stuurde wel vaker rare brieven. Maar toch klonk er deze keer wat meer ernst in de woorden. Je besluit af te reizen naar zijn afgelegen villa om uit te zoeken wat er aan de hand is…

Aangekomen bij de villa, wordt de deur niet geopend nadat je aangebeld hebt. Dus besluit je om zelf een weg naar binnen te vinden. Met een oog voor kleine details, weet je dit voor elkaar te krijgen. Eenmaal binnengekomen wil je er zo snel mogelijk achter komen wat er nu precies speelt. Struinend door alle kamers van het huis, vind je weer een vreemde brief van je oom. Ook zijn er verschillende opdrachten in de diverse kamers verstopt. Het lijkt wel alsof deze opdrachten door hem bedacht zijn. Los de opdrachten op om het mysterie rondom je oom te ontrafelen. Kom erachter wat er speelt en waar je oom is gebleven.

Aantal deelnemers

Van 6 tot 500 personen

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

90 minuten

Budgetindicatie

€20 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Escape from the Mansion

20.00

Escape from the Mansion is een online escape game. Welk team is het snelst en gaat op de meest strategische manier om met de beschikbare hints?

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Escape from the Mansion”