Covid-proof teambuilding

Escape from the Mansion

Escape from the Mansion is een online escape game. Welk team is het snelst en gaat op de meest strategische manier om met de beschikbare hints?

Het verhaal achter deze online escape room? Een oude excentrieke oom is verdwenen. Het laatste dat je van hem hebt vernomen, is een brief. Een geschreven hulpkreet. Niet per se iets geks voor deze oom, want die stuurde wel vaker rare brieven. Maar toch klonk er deze keer wat meer ernst in de woorden. Je besluit af te reizen naar zijn afgelegen villa om uit te zoeken wat er aan de hand is…

Aangekomen bij de villa, wordt de deur niet geopend nadat je aangebeld hebt. Dus besluit je om zelf een weg naar binnen te vinden. Met een oog voor kleine details, weet je dit voor elkaar te krijgen. Eenmaal binnengekomen wil je er zo snel mogelijk achter komen wat er nu precies speelt. Struinend door alle kamers van het huis, vind je weer een vreemde brief van je oom. Ook zijn er verschillende opdrachten in de diverse kamers verstopt. Het lijkt wel alsof deze opdrachten door hem bedacht zijn. Los de opdrachten op om het mysterie rondom je oom te ontrafelen. Kom erachter wat er speelt en waar je oom is gebleven.

Aantal deelnemers

Vanaf 6 tot 500 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

90 minuten

Budgetindicatie

€20 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Escape from the Mansion

20.00

Escape from the Mansion is een online escape game. Welk team is het snelst en gaat op de meest strategische manier om met de beschikbare hints?

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Escape from the Mansion”