Actieve teambuilding

Fort Doiceau

Deze teambuilding bestaat uit verschillende spelonderdelen, met de zoektocht naar de sleutels en aanwijzingen om de schatkamer te openen als rode draad. Lukt het u om levend uit het Fort Doiceau te komen? De toekomst zal het uitwijzen…

Voorbeelden van opdrachten:

“Pak me als je kan”: welk team ontdekt de manier om de inhoud van een schijnbaar onbereikbare kist te bemachtigen, zonder een voet in een gebied van 30m2 te zetten?

“De raadsels van Père Fourra”: de voorvader van Fort Doiceau wacht op u in zijn gewelfde kelder om uw hersens te kraken. Beantwoord zoveel mogelijk raadsels als u kan voordat de zandloper is doorgelopen.

“Regenwormen”: Had u ooit gedacht de moed van uw collega te bewonderen die een kostbare aanwijzing terugvindt in een schaal met regenwormen? Nou, hij ook niet…

“De water race”: Hoe krijgt u een hoeveelheid water van punt A naar punt B, >zonder één druppel te morsen?

“Trefbal”: een spel waar alle teams elkaar op het veld ontmoeten. Op het einde zal er maar één overblijven!

“Het vraatzuchtige nijlpaard”: de volwassen versie van dit beroemde spel waarin u slechts 20 minuten heeft om een echte bom onschadelijk te maken.

“Krankzinnige volleybal”: elke ploeg krijgt een zeil van 4m2. Het principe? De reusachtige bal aan de overkant van het volleybalnet krijgen. De tegenpartij zal er alles aan doen om de bal op te vangen en deze terug te spelen. Plezier en energie gegarandeerd!

“Disco Foot”: wat als we minivoetbal zouden spelen, maar nooit zouden stoppen met dansen op de muziek van “Disco Inferno”!

“De raadzaal”: de wezens waarvan niemand de gezichten kent wachten op u om de grote klassiekers van het Fort te tonen: het aquarium, de helse toren, de laatste nagel, de veelkleurige ballen, het dode gewicht, de laatste staaf …

“De schatkamer”: dit is het moment om al jullie aanwijzingen te verzamelen en het grote woord samen te stellen op het lettertapijt. Als het woord juist is, opent de schatkamer zich en start de grote race voor de gouden munten! Veel succes …

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 200 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

2h30

Budgetindicatie

€75 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Fort Doiceau

75.00

Deze teambuilding bestaat uit verschillende spelonderdelen, met de zoektocht naar de sleutels en aanwijzingen om de schatkamer te openen als rode draad. Lukt het u om levend uit het Fort Doiceau te komen? De toekomst zal het uitwijzen…

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Fort Doiceau”