Actieve teambuilding

Fort Doiceau

Deze teambuilding bestaat uit verschillende spelonderdelen, met de zoektocht naar de sleutels en aanwijzingen om de schatkamer te openen als rode draad. Lukt het u om levend uit het Fort Doiceau te komen? De toekomst zal het uitwijzen…

Voorbeelden van opdrachten:

“Pak me als je kan”: welk team ontdekt de manier om de inhoud van een schijnbaar onbereikbare kist te bemachtigen, zonder een voet in een gebied van 30m2 te zetten?

“De raadsels van Père Fourra”: de voorvader van Fort Doiceau wacht op u in zijn gewelfde kelder om uw hersens te kraken. Beantwoord zoveel mogelijk raadsels als u kan voordat de zandloper is doorgelopen.

“Regenwormen”: Had u ooit gedacht de moed van uw collega te bewonderen die een kostbare aanwijzing terugvindt in een schaal met regenwormen? Nou, hij ook niet…

“De water race”: Hoe krijgt u een hoeveelheid water van punt A naar punt B, >zonder één druppel te morsen?

“Trefbal”: een spel waar alle teams elkaar op het veld ontmoeten. Op het einde zal er maar één overblijven!

“Het vraatzuchtige nijlpaard”: de volwassen versie van dit beroemde spel waarin u slechts 20 minuten heeft om een echte bom onschadelijk te maken.

“Krankzinnige volleybal”: elke ploeg krijgt een zeil van 4m2. Het principe? De reusachtige bal aan de overkant van het volleybalnet krijgen. De tegenpartij zal er alles aan doen om de bal op te vangen en deze terug te spelen. Plezier en energie gegarandeerd!

“Disco Foot”: wat als we minivoetbal zouden spelen, maar nooit zouden stoppen met dansen op de muziek van “Disco Inferno”!

“De raadzaal”: de wezens waarvan niemand de gezichten kent wachten op u om de grote klassiekers van het Fort te tonen: het aquarium, de helse toren, de laatste nagel, de veelkleurige ballen, het dode gewicht, de laatste staaf …

“De schatkamer”: dit is het moment om al jullie aanwijzingen te verzamelen en het grote woord samen te stellen op het lettertapijt. Als het woord juist is, opent de schatkamer zich en start de grote race voor de gouden munten! Veel succes …

Aantal deelnemers

Van 10 tot 250 personen

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Duurtijd

2h30

Budgetindicatie

€55 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Fort Doiceau

55.00

Deze teambuilding bestaat uit verschillende spelonderdelen, met de zoektocht naar de sleutels en aanwijzingen om de schatkamer te openen als rode draad. Lukt het u om levend uit het Fort Doiceau te komen? De toekomst zal het uitwijzen…

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Fort Doiceau”