De perfecte match ! We combineren vers fruit en gedroogde vruchten met Chocolade.
Programma:
- verfijnde chocolade dégustatie en fondue met fruit
- uitleg over het maken en verwerken van chocolade
- maken van een assortiment ijspralines met verse bananen (witte, melk, donkere én Ruby chocolade)
- maken van een assortiment gedipte aarbeien (witte, melk, donkere én Ruby chocolade)
Alles word mooi afgewerkt met diverse garnituren en in aangepaste verpakking verpakt om mee huiswaarts te nemen. De ijspralines worden verpakt met droogijs in een speciaal voorziene doos (-80 °C).
Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Henegouwen, Limburg, Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands, Frans, Engels
Duurtijd
Budgetindicatie
€70 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een reviewVraag hier je offerte aan
Fruit en Chocolade workshop
€70.00
De perfecte match ! We combineren vers fruit en gedroogde vruchten met Chocolade.
Reviews
There are no reviews yet.