De perfecte match ! We combineren vers fruit en gedroogde vruchten met Chocolade.
Programma:
- verfijnde chocolade dégustatie en fondue met fruit
- uitleg over het maken en verwerken van chocolade
- maken van een assortiment ijspralines met verse bananen (witte, melk, donkere én Ruby chocolade)
- maken van een assortiment gedipte aarbeien (witte, melk, donkere én Ruby chocolade)
Alles word mooi afgewerkt met diverse garnituren en in aangepaste verpakking verpakt om mee huiswaarts te nemen. De ijspralines worden verpakt met droogijs in een speciaal voorziene doos (-80 °C)
Onze Chef zorgt voor een héérlijke onvergetelijke beleving, waarmee men bij het thuiskomen menig familielid zal mee weten te verrassen.
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands, Frans, Engels
Duurtijd
Budgetindicatie
€70 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een review!Vraag hier vrijblijvend je offerte aan
Fruit en Chocolade workshop
€70.00
De perfecte match ! We combineren vers fruit en gedroogde vruchten met Chocolade.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.