Culturele teambuilding

Gentse liedjes en verhalen

Benieuwd naar een totaal andere kijk op Gent? Op zoek naar een teambuilding vol humor en muziek? Onze partner zit voor u klaar met een groot arsenaal aan Gentse liedjes, verhalen en grappen!

Onze Gentse cabaretier en folkzanger, trekt in ‘Gentse Liedjes en Verhalen’ de Gentse liedjeskast open om te ontdekken wat er allemaal inzit: van bekende meezingers over hilarische pareltjes om naar te luisteren tot aangebrande en ronduit vuile liedjes recht uit de onderste lade van de kast. Een aanrader voor groepen die Gent op een andere manier willen leren kennen en graag lachen.

Onze partner werd verkozen tot Strafste Muzikale Gentenaar. Combineer dit met zijn reputatie als notoire moppentapper en je hebt het ideale recept voor een geslaagde teambuilding!

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 150 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Gentse liedjes en verhalen

25.00

Benieuwd naar een totaal andere kijk op Gent? Op zoek naar een teambuilding vol humor en muziek? Onze partner zit voor u klaar met een groot arsenaal aan Gentse liedjes, verhalen en grappen!

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Gentse liedjes en verhalen”