City Games

GPS City Adventure

Een interactieve stadsrally: een mooie mix tussen teambuilding, spel en toerisme.

Tijdens deze spannende interactieve ontdekkingstocht word je langs bekende en minder gekende plekjes in de stad geleid. Volg de gps-navigatie op onze toestellen en wandel door de stad. Op elke locatie krijgt je team een vraag of raadsel voorgelegd samen met originele multimediahints. Je hoeft alleen maar rondom jou te observeren om aanwijzingen en antwoorden te vinden: op een gebouw, een monument, een verkeersbord,… Ontdek de stad en haar geheimen!

Jullie fotoalbum wordt tijdens het spel gevuld met originele foto’s van jullie teamopdrachten en de realtime tussenstand zorgt voor de juiste competitiegeest. Op dit stadsavontuur ontdek je niet alleen de stad, maar leer je ook je collega’s van een andere kant kennen.

Personaliseer je spel!

Organiseer je een bepaalde themadag en wil je vragen integreren over dit thema? Wil je klanten laten kennis maken met je bedrijf of product? Wil je een bepaalde locatie zeker niet missen? Of wil je  gewoonweg wat extra eigen ludieke vragen en opdrachten aan het spel toevoegen? Ons creatieve team maakt het voor jullie mogelijk sinds 2005!

Je speelt het spel best in groepjes van 6 personen. Onze spelbegeleiding ter plekke zet jullie op weg met het materiaal. Elk team volgt een verschillende route die zelfs flexibel aan te passen is aan jullie wensen.

Zin in meer? Ontdek al onze city games!

Aantal deelnemers

Van 10 tot 1000 personen

Talen

Nederlands, Frans

Duurtijd

2 tot 2,5 uur

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!