Covid-proof teambuilding

Graffiti Workshop

Ga voor een kwalitatief hoogstaande graffiti workshop met een hoog fun-gehalte!

De workshop begint met een leuke en interactieve uitleg waarin we kennis maken met de groep, alle basistechnieken van het graffiti spuiten bespreken en de nodige tips en tricks geven, waarmee alle deelnemers tot een leuk eindresultaat kunnen komen!

Elk graffitikunstwerk begint natuurlijk met het hebben van een idee en afhankelijk van de gewenste vorm van de workshop gaan de deelnemers individueel, in tweetallen of in groepjes aan de slag met het omzetten van hun idee in een schets.

Voordat er echt aan de slag gegaan wordt met de spuitbussen kunnen de deelnemers de nodige beschermende kleding aantrekken.

Nu kan het echte werk beginnen! De deelnemers gaan hun schetsen volledig uitwerken met graffiti spuitbussen. Dit gebeurt normaal op houten panelen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te werken op canvas, op een muur of om een spandoek te maken.

Aan het einde van de workshop zetten wij, indien nodig, nog even de puntjes op de i en heeft iedereen een prachtig kunstwerk!

We sluiten af op een leuke en interactieve manier.

Het is zowel mogelijk om de workshop op locatie te verzorgen als dat wij zorgen voor een geschikte locatie voor de graffiti workshop. De locatie dekken wij volledig af met zeil, zodat er niets vuil kan worden.

Zin in meer? Ontdek al onze creatieve teambuildings!

Aantal deelnemers

Van 5 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€44.5 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Graffiti Workshop

44.50

Ga voor een kwalitatief hoogstaande graffiti workshop met een hoog fun-gehalte!

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Graffiti Workshop”