Actieve teambuilding

Het geheim van Luik

De Vurige Stede, de eerste toeristische stad van Wallonië waar talloze schatten te ontdekken zijn. U kan een ongewone wandeling verwachten in deze bijzondere rally. Kent u de geschiedenis van Tchantchès?

Mensen uit Luik worden in Tchantchè voorgesteld vol van goedheid, durf, vertrouwen en betrouwbaarheid. Dit stripverhaal vertegenwoordigd de populaire geest van de inwoners. Luik, de stad van de prinsen, stad van legendes of is dit de werkelijkheid? Zijn de Luikenaars echt levensgenieters?  Kennen jullie hun drank?  Het broederschap « Boeveu d’Peket » laat jullie zien hoe jullie de geheimen van Luik kunnen ontdekken. Kunnen jullie het recept vinden dat water in peket veranderd?

Uw team zal worden onderverdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt als opdracht dit recept terug te vinden. Dat terwijl we u door de meest pittoreske plaatsen in Luik laten reizen. Als enige hint, zal u een raadsel ontvangt die moet worden opgelost. Een reis vol missies, gebeurtenissen en proeverijen… Het team dat als eerste het recept verzameld heeft, wint!

Aantal deelnemers

Vanaf 15 tot 150 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€70 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Het geheim van Luik

70.00

De Vurige Stede, de eerste toeristische stad van Wallonië waar talloze schatten te ontdekken zijn. U kan een ongewone wandeling verwachten in deze bijzondere rally. Kent u de geschiedenis van Tchantchès?

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Het geheim van Luik”