Een wervelende improshow met gedreven acteurs en een gulle schep humor.

Wij spelen onze geïmproviseerde scènes in het kader van het gewenste thema en vragen input uit het publiek. Zo krijgt uw evenement een verfrissend tussendoortje of dessert en bovendien blijven enkele inhoudelijke punten op een aparte manier in het geheugen gegrift.

Wil u graag een extraatje, dan brengen wij een pianist mee en zingen onze acteurs uit volle borst nog nooit gehoorde evergreens. Onze muzikale improshows zijn een unieke manier om iemand in de schijnwerpers te zetten, een studiedag op te vrolijken of een evenement op een memorabele manier af te sluiten.

Aantal deelnemers

Vanaf 20 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 tot 4 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan