Actieve teambuilding

Irene’s Spellen

Neem het 1 à 2 uur op tegen uw collega’s in dit café speltoernooi! Een sprong terug in de tijd naar de tijd dat mensen eenvoudige spelletjes speelden in plaatselijke cafés. Irene heeft de populairste en leukste spelletjes geselecteerd om u te helpen ontspannen en te lachen.

  • Memory Balls : u heeft 10 seconden om de volgorde van de kleuren in de middelste rij te onthouden. Als de tijd om is, heb je 1 minuut om de middelste rij te reproduceren.
  • Roll-Up : De roll-up was oorspronkelijk geen spel, maar een queue-houder. Spreid de 2 stangen en laat de bal zo ver mogelijk gaan om het maximale aantal punten te halen.
  • Mijole of bakschieten : Mijole is ook bekend als het bakschieten. Het doel is om zoveel mogelijk pucks in het middelste gat te schieten.
  • De Reuzentoren : Wie van jullie heeft de meest behendige vingers en de sterkste zenuwen? De Reuzen Houten Toren, gebaseerd op het klassieke spel “Jenga”, ook bekend als “De Toren van de Hel”, is een behendigheidsspel. De winnaar is de laatste speler die een houten stuk verplaatst zonder de toren omver te werpen.
  • Visspel : De spelers moeten de pions van hun kleuren vangen met de hengels en terugzetten in hun kamp. De snelste speler wint.
  • Stokkenspel : Het stokkenspel is een duelspel dat logica en strategie vereist. De spelers verwijderen om de beurt 1, 2 of 3 stokken. Je wilt niet degene zijn die de laatste verwijdert.

Aantal deelnemers

Vanaf 20 tot 100 deelnemers

Talen

Nederlands, Frans, Engels

Duurtijd

1 - 2 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Irene’s Spellen

50.00

Neem het 1 à 2 uur op tegen uw collega’s in dit café speltoernooi! Een sprong terug in de tijd naar de tijd dat mensen eenvoudige spelletjes speelden in plaatselijke cafés. Irene heeft de populairste en leukste spelletjes geselecteerd om u te helpen ontspannen en te lachen.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Irene’s Spellen”