Wat kan je met al die kruidenpotjes in je kast? Wist je dat specerijen veel meer doen dan enkel smaak geven aan je gerecht? Rijkelijk dineren en toch gezond. Met dit feestelijk menu tover je alle kleuren en heerlijke geuren op een bord.
In deze workshop neem ik je mee in de wereld van keukenkruiden. Je leert waarom ze zo een ongelofelijke weldaad zijn voor je gezondheid en gaan we vooral ook aan het koken en proeven!
De Ayurvedische keuken is een rijke, veelal vegetarische keuken uit India. In tegenstelling tot de gekende Indische keuken, zijn de gerechten niet te pittig en vettig. Er wordt gebruik gemaakt van specerijen om de spijsvertering te optimaliseren en de opname van voeding te verbeteren. Je leert tijdens deze workshop werken met de kruiden, de verschillende smaken en kleuren in een meergangen menu te combineren.
Deze activiteit kan doorgaan in Antwerpen, Brussel, Limburg, Luik, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en West-Vlaanderen .
Aantal deelnemers
Talen
Nederlands
Duurtijd
Budgetindicatie
€55 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.
Getest en goedgekeurd
Schrijf als eerste een reviewVraag hier je offerte aan
Koken met kruiden
€55.00
Wat kan je met al die kruidenpotjes in je kast? Wist je dat specerijen veel meer doen dan enkel smaak geven aan je gerecht? Rijkelijk dineren en toch gezond. Met dit feestelijk menu tover je alle kleuren en heerlijke geuren op een bord.
Reviews
There are no reviews yet.