Beschrijving
In deze workshop ontdek je de wondere wereld van seizoensgebonden, lokale groenten. Met groenten recht van het veld tover je unieke creaties op tafel die verder gaan dan de klassieke smakencombinaties. Wat dacht je van Libanese shoarma maar op basis van lokale knolselder? Of misschien word jij wel de meester van de specerijencombinaties?
Samen experimenteren we met groenten en specerijen en tover je in team geweldige en inventieve gerechten op tafel.
Voorbeeldmenu (winter):
- Theatrale bloemkool met tikka masala
- Knolselder shoarma met de allerbeste hummus
- Indische pastinaak samosa's met raita
- Taco al pastor met oesterzwam
- Bruschetta met gerookte wortel en zelfgemaakte kruidenkaas
- Traag gegaarde prei met romesco saus
- Crème brûlée met pompoen
Het menu is steeds volledig vegan (zonder vlees, zuivel of vis) en wisselt met de seizoenen mee. Het menu ziet er dus elke maand anders uit!