Beschrijving
Leer het zelf doen! Conserven, ‘batch cooking’, confituur, kazen, bier, charcuterie, drogen, bakkerij, lacto-fermentatie… kortom, huisgemaakte bereidingen, al het lekkers dat je kunt eten, delen en bewaren. Je coaches zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen. Standaard formules die we kunnen aanbieden:
- Pickles en chutney
Wat zijn de basisprincipes voor het maken van chutneys? Wat zijn de mogelijkheden met pickles? Kom en ontdek de oneindige wereld van pickles en chutneys, een eenvoudige manier om uw groenten en fruit te bewaren en uw maaltijden een originele toets te geven. U vertrekt met 3 potjes en de recepten van de dag worden u in pdf toegestuurd.
- Yoghurt en verse kaas
In deze cursus leren we hoe we kleine hoeveelheden zelfgemaakte kaas kunnen maken. We ontdekken verschillende, eenvoudige en heerlijke manieren om yoghurt, verse kaas, paneer, mozzarella, labne en meer te maken. We leren hoe we het beste kunnen halen uit in de handel verkrijgbare melk en rauwe melk.