Feestelijke teambuilding

Mentalisme Entertainment

Een mentalist is dé specialist bij uitstek als het draait om gedachtes beïnvloeden, lezen en voorspellen. Wil je dit eens in het echt meemaken? Twijfel dan niet langer en boek Mentalisme Entertainment!

De mentalist zal zijn uiterste best doen om de illusie op te wekken van een zesde zintuig. Allerlei technieken die de CIA dagelijks gebruiken komen aan bod zoals lichaamlezen, NLP, manipulatieforcages, etc. Het publiek wordt meegezogen in een nieuwe wereld waar schijnbaar alles mogelijk lijkt, kortom: een mix van verwondering, vermaak en enthousiasme om mensen in verbinding te brengen.

Er zijn 2 opties waaruit je kunt kiezen:

OPTIE 1: WALK AROUND

Tijdens het walk-arounden vermaakt de mentalist de aanwezigen van tafel tot tafel. Hij begeeft zich dan langs de tafels – letterlijk tussen het publiek – om iedereen up-close te laten genieten van het mentalisme. Staantafels of zittafels zijn hierbij geen vereiste. (duur: 120 min)

OPTIE 2: CENTRALE SHOW

Bij de centrale show maakt het hele publiek tegelijkertijd de mindf*cks mee. Telt het publiek minder dan 100 personen? Dan  wordt er altijd zelf voor een geluidsinstallatie (headsets, handmicro, geluidsboxen) gezorgd. De enige vereiste zijn een speelveld van minstens 3 op 4 meter en het plaatsen van rijen met stoelen voor het publiek. (duur: 45 min.)

Aantal deelnemers

Van 10 tot 1000 personen

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

45 tot 120 minuten

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Mentalisme Entertainment

25.00

Een mentalist is dé specialist bij uitstek als het draait om gedachtes beïnvloeden, lezen en voorspellen. Wil je dit eens in het echt meemaken? Twijfel dan niet langer en boek Mentalisme Entertainment!

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Mentalisme Entertainment”