Feestelijke teambuilding

Mentalisme Entertainment

Een mentalist is dé specialist bij uitstek als het draait om gedachtes beïnvloeden, lezen en voorspellen. Wil je dit eens in het echt meemaken? Twijfel dan niet langer en boek Mentalisme Entertainment!

De mentalist zal zijn uiterste best doen om de illusie op te wekken van een zesde zintuig. Allerlei technieken die de CIA dagelijks gebruiken komen aan bod zoals lichaamlezen, NLP, manipulatieforcages, etc. Het publiek wordt meegezogen in een nieuwe wereld waar schijnbaar alles mogelijk lijkt, kortom: een mix van verwondering, vermaak en enthousiasme om mensen in verbinding te brengen.

Er zijn 2 opties waaruit je kunt kiezen:

OPTIE 1: WALK AROUND

Tijdens het walk-arounden vermaakt de mentalist de aanwezigen van tafel tot tafel. Hij begeeft zich dan langs de tafels – letterlijk tussen het publiek – om iedereen up-close te laten genieten van het mentalisme. Staantafels of zittafels zijn hierbij geen vereiste. (duur: 120 min)

OPTIE 2: CENTRALE SHOW

Bij de centrale show maakt het hele publiek tegelijkertijd de mindf*cks mee. Telt het publiek minder dan 100 personen? Dan  wordt er altijd zelf voor een geluidsinstallatie (headsets, handmicro, geluidsboxen) gezorgd. De enige vereiste zijn een speelveld van minstens 3 op 4 meter en het plaatsen van rijen met stoelen voor het publiek. (duur: 45 min.)

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 1000 deelnemers

Talen

Nederlands, Engels

Duurtijd

45 tot 120 minuten

Budgetindicatie

€25 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Mentalisme Entertainment

25.00

Een mentalist is dé specialist bij uitstek als het draait om gedachtes beïnvloeden, lezen en voorspellen. Wil je dit eens in het echt meemaken? Twijfel dan niet langer en boek Mentalisme Entertainment!

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Mentalisme Entertainment”