Actieve teambuilding

Missie Elite Agenten

Met een oppervlakte van 6.000 m² zijn wij het grootste indoor avonturenpark van Brussel. Dit is dan ook een uniek trainingscentrum voor special agents speciaal ontworpen om de cohesie binnen uw team te vergroten, zodat de leden elkaar beter leren kennen.

Het allereerste indoor avonturenpark opende in 2006 de deuren in het Franse Lille. Door het enorme succes werden al snel parken geopend in Sénart (ten zuiden van Parijs) en Cergy (ten noorden van Parijs). In 2016 werd in Brussel het vierde park ingehuldigd, het eerste park buiten Frankrijk. In de toekomst zullen er ook parken volgen in Nederland, Groot-Brittannië, Spanje en Duitsland.

Concept
Uw bedrijf staat centraal. Wij hebben alle ervaring in huis om u te helpen met uw ideale teambuilding, aanwerving/integratie en persoonlijke zelfontwikkeling. Het doel van het trainingscentrum is duidelijk: samen met u onvergetelijke momenten voor uw bedrijf ontwikkelen. Vanaf uw aankomst tot de gepersonaliseerde debriefing en diner wordt alles in het werk gezet om van uw activiteit in het trainingscentrum een succes te maken. U kiest dan ook voor een formule die het meest bij uw bedrijf past en samen met onze experten stelt u een perfect aangepast programma samen voor uw team.

Samenwerking en cohesie
Je snelheid testen in gigantische spelmodules, jezelf overtreffen en elkaar helpen op het hoogteparcours, geheime codes ontcijferen, raadsels oplossen, alert blijven onder alle omstandigheden … Dit indoor avonturenpark belooft spannende ervaringen en momenten van puur plezier. Om deel te nemen, moet je niet sportief of intellectueel zijn. Wat telt, is het samenzijn en de cohesie binnen een groep vergroten. In tijden van smartphones en individualisme is dit een aangename afwisseling, waarbij je gedurende 2 uur vooral spelenderwijs moet samenwerken om je doel te bereiken. Ieder teamlid draagt op zijn of haar manier bij tot een succesvolle missie.

Formules
Wij bieden vier formules om aan de hoogste verwachtingen van uw bedrijf te voldoen, afhankelijk van de tijdsduur en verwachtingen van je bedrijf.

Enjoy my team met de missie als spel centraal;
Work hard, play hard met voor de missie ook vergaderzalen ter beschikking;
Discover my team met voor de missie een icebreaker in vergaderzaal;
Develop my team met voor de missie een sessie met coach in vergaderzaal.
Vergaderen
Naast het indoor avonturenpark beschikken we eveneens over vergaderruimtes, een eetruimte en een lounge voor een aperitief of maaltijd na de missie.

Aantal deelnemers

Van 10 tot 500 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€40 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Missie Elite Agenten

40.00

Met een oppervlakte van 6.000 m² zijn wij het grootste indoor avonturenpark van Brussel. Dit is dan ook een uniek trainingscentrum voor special agents speciaal ontworpen om de cohesie binnen uw team te vergroten, zodat de leden elkaar beter leren kennen.

Artikelnummer: 14555 Categorieën: , ,

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Missie Elite Agenten”