Actieve teambuilding

Mix van Experience Sporten

Een halve dag in het teken van toffe en toegankelijke activiteiten! We laten u en uw collega’s kennismaken met enkele sporten waarbij fun centraal staat. We werken met een doorschuifsysteem zodat iedereen alle activiteiten kan doen!

  • Spikeball

Teams van 2 personen nemen het tegen elkaar op. Er is geen permanente scheidsrechter aanwezig waardoor fair-play en samenspelen enorm belangrijk is om te winnen. Iedere ploeg speelt sowieso tegen elkaar.

  • Discgolf

Discgolf is een combinatie van golf en frisbee. Ieder team krijgt zijn eigen notitieblaadje en probeert van verschillende afstanden in zo weinig mogelijk worpen in de bucket te gooien. Het team met het minst aantal worpen wint!

  • Verschillende inflatable football activiteiten

Wie kan het snelst scoren tegen zijn zelfde nummer van de tegenstander? Wie geraakt het snelst aan de overkant nadat hij in de bal sprong en doorrolde om verder te kunnen lopen? Wie kan de toren van de tegenstander omtrappen?

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 50 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€34 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode, kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen behandelen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Mix van Experience Sporten

34.00

Een halve dag in het teken van toffe en toegankelijke activiteiten! We laten u en uw collega’s kennismaken met enkele sporten waarbij fun centraal staat. We werken met een doorschuifsysteem zodat iedereen alle activiteiten kan doen!

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “Mix van Experience Sporten”