Covid-proof teambuilding

Online stress-biohacking met je adem

Ervaar de kracht van je adem, en leer technieken voor stress-management in het dagelijks leven tijdens deze online teambuilding.

Je adem is een van de meest krachtige en direct beschikbare instrumenten voor zelfregulatie, introspectie en veerkrachtigheid. Door het bewust inzetten van verschillende ademtechnieken is het mogelijk om ons autonoom zenuwstelsel en daarmee onze stress levels te reguleren. Zo kunnen we ademtechnieken gebruiken om onze slaap, focus en mentale welzijn te verbeteren.
Samen duiken we diep in de intuïtieve biologie en fysiologie van het ademwerk en ontdekken we waarom ademwerk werkt!

We gaan door een reeks adem-meditaties en experimenten heen waardoor je zelf kunt ervaren hoe je lichaam, emoties en geest meegaan met het veranderen van je adem. Dit zullen we verrijken met wetenschappelijke ondersteuning van het autonoom zenuwstelsel en het ademstelsel. Als afsluiting gaan we een diepe en actieve 30-40 minuutlange ademervaring aan door verschillende adempatronen af te wisselen.

Na de workshop:

  • Heb je geleerd hoe je met je adem jezelf of anderen tot rust kan krijgen tijdens stressvolle gebeurtenissen, angst of paniek
  • Hoe je jezelf kan activeren door je adempatronen te veranderen.
  • Hoe je je dagelijkse adempatroon kan veranderen voor minder stress in het dagelijks leven
  • Wat de kracht van adem is op zowel je lichaam, emoties als geest.

Belangrijk om te weten voor het boeken:

  • Eventueel kunnen er sterke emoties opkomen. Het is aangeraden om de workshop alleen te boeken als dit binnen de veiligheid en openheid van uw groep past.
  • De oefeningen zijn veilig. Door de actieve adem componenten zijn de oefeningen niet voor iedereen,  en is het wel belangrijk om voor speciale gezondheidsklachten te controleren. Als screening wordt voor de activiteit een waiver met contra-indicaties gestuurd die van tevoren door deelnemers gelezen en getekend zal moeten worden om mee te doen.
  • Deze workshop wordt aangeboden. Bij voorkeur is mogelijk om dit fysiek te doen, echter zal dan de prijs (incl. reistijd workshop leider) moeten worden herzien.
  • De workshop leider heeft uitgebreide werkervaring met 1500+ ademwerk deelnemers. Hierbij heeft hij onder andere als directe ondersteuning van Wim Hof gewerkt, en workshops gegeven voor zowel faalangst op middelbare scholen, stressmanagement voor de hoofddirectie van verschillende banken, als teambuilding voor bedrijven.
  • Bij verzoeken voor >25 deelnemers worden alternatieve prijzen, tijden en workshop structuur gesproken, waarbij de groep gedeeltelijk wordt gesplitst en de workshop meerdere keren wordt gegeven voor subgroepen.

Aantal deelnemers

Van 3 tot 100 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1,5 uur

Budgetindicatie

€29.99 per deelnemer (Excl. btw) Opgelet: prijs kan afwijken voor kleine groepen. Gebruik steeds onze calculator voor het berekenen van de correcte prijs.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Vanwege een uitzonderlijk drukke periode kunnen we momenteel geen B2C-aanvragen verwerken. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Helaas kunnen we geen B2C activiteiten organiseren voor minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Ik heb een cadeaubon of kortingscode!

Online stress-biohacking met je adem

29.99

Ervaar de kracht van je adem, en leer technieken voor stress-management in het dagelijks leven tijdens deze online teambuilding.

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Online stress-biohacking met je adem”