Paintball is een sport voor jong en oud, man en vrouw, waarbij teamspirit en communicatie belangrijker zijn dan conditie en kracht. Ontdek deze sport samen met vrienden, gezin of collega’s. We bieden deze activiteit aan op verschillende unieke locaties.

Paintball is een spel waarbij je verschillende opdrachten uitvoert in verschillende teams. Met een semi-automatisch luchtdrukpistool proberen de spelers de tegenstanders met verfballetjes te raken. Op die manier kan een tegenstander tijdelijk uitgeschakeld worden. De deelnemers ontvangen naast het semi- automatische pistool ook een overall, paintball masker en 100 paintballs om te starten.

De spelleiders waken erover dat iedereen zich aan de vooropgestelde regels houdt, zodat het spel volledig veilig verloopt. Het materiaal is in orde en voldoet aan de veiligheidsnormen.

Paintball is ook milieuvriendelijk, aangezien de verf uitwasbaar is en 100% biologisch afbreekbaar. De deelnemers spelen hierbij een aantal gevarieerde games, die maximum 20 minuten per spel duren. Alle deelnemers moeten gedurende het paintball de spel- en veiligheidsregels respecteren.

Deze activiteit kan doorgaan in Oost-Vlaanderen .

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 100 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

3 uur

Budgetindicatie

€35 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

Paintball

5 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

35.00

Paintball is een sport voor jong en oud, man en vrouw, waarbij teamspirit en communicatie belangrijker zijn dan conditie en kracht. Ontdek deze sport samen met vrienden, gezin of collega’s. We bieden deze activiteit aan op verschillende unieke locaties.

Beoordelingen

Rated 5 out of 5 stars
1 reviews
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

1 review for Paintball

Schrijf een review