Knallen, vechten, racen, dansen, voor alles hebben we wel een andere robot.  Zet je schrap voor 2 uur pure ontspanning, en geniet van onze gevarieerde mix aan challenges!

Knallen maar!

We trappen onze robofun workshop letterlijk af met een knotsgekke knaller.  Alle stress en zorgen vliegen zo de deur uit als je het hoofd van je tegenstander laat ontploffen.

Robowars

Dan wordt het tijd voor het serieuzere werk.  Verken de arena met onze high-tech robots en bestuur deze in FPV (first-person view).  Er wachten jullie verschillende leuke team missies!

Robohaka

De ultieme afsluiter van een robofun workshop: een hilarische haka aangeleerd door niemand minder dan onze robots zelf.  Vooral je lachspieren worden op de proef gesteld :-).

Aantal deelnemers

Van 15 tot 40 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€40 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

ROBOFUN

40.00

Knallen, vechten, racen, dansen, voor alles hebben we wel een andere robot.  Zet je schrap voor 2 uur pure ontspanning, en geniet van onze gevarieerde mix aan challenges!

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “ROBOFUN”