Actieve teambuilding

Segway Tours

Verken de stad of het ommeland op een andere manier en spreek tegelijk de avonturier in je aan. Segways bieden de meest flexibele vorm van verplaatsing aan op de meeste ondergronden, vervuilen niet en zijn voor iedereen toegankelijk

Of je nu een stad wil verkennen, die je totaal niet kent, overdag, in een romantische sfeer van de stadsverlichting, of je wil helemaal weg uit de stad, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Niet alledaagse weetjes worden je meegegeven op een ludieke manier; street art wordt op verschillende plaatsen in Gent in de kijker gezet.

Wil je toch liever iets op maat laten uitwerken? Gent biedt duizenden mogelijkheden en de segway kan het allemaal aan. Meer nog, de segway zorgt ervoor dat je belevenis naar een hoger niveau getild wordt.
Je wil als bedrijf een leuke activiteit aanbieden, op de bedrijfstereinen of op een locatie naar keuze? Je wil de segways mee opnemen in de reeks activiteiten die je aanbiedt op een teambuilding? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Segway Gent heeft sinds het seizoen 2018 ook een nieuwe divisie in de Vlaamse Ardennen. Het idyllische heuvellandschap in de Vlaamse Ardennen leent zich perfect tot prachtige tours per segway langs landelijke wegen en wandelpaden. Mythische hellingen uit onze Vlaamse klassiekers zijn mee opgenomen in de trajecten. Vergeet voor even de fiets en laat jezelf over het landschap zweven.

Aantal deelnemers

Van 5 tot 50 personen

Talen

Nederlands

Duurtijd

1 tot 2 uur

Budgetindicatie

€50 per deelnemer

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve een e-mailadres in te geven
Gelieve een telefoonnummer in te geven
Gelieve het aantal deelnemers in te geven
Door een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen B2C activiteiten organiseren met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Vanwege een piek in de vraag naar teambuildings kunnen we momenteel geen catering voorzien voor activiteiten met minder dan 20 deelnemers. Onze excuses voor het ongemak.
Gelieve na te kijken of de datum het juiste formaat heeft (dd-mm-jjjj)
Tip: De meeste van onze activiteiten zijn volledig volgeboekt in september. In oktober boeken zal je heel wat meer mogelijkheden opleveren.
Gelieve de starttijd van je teambuilding te selecteren
Gelieve de taal van je activiteit te selecteren
Vertel ons waar je je teambuilding wil laten doorgaan

Segway Tours

50.00

Verken de stad of het ommeland op een andere manier en spreek tegelijk de avonturier in je aan. Segways bieden de meest flexibele vorm van verplaatsing aan op de meeste ondergronden, vervuilen niet en zijn voor iedereen toegankelijk

Artikelnummer: 10599 Categorie:

Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste een beoordeling voor “Segway Tours”