Outdoor

TEAM-ACT!

Ontspannende, toffe activiteiten toegankelijk voor iedereen. Het belang van TEAM-ACT tijdens de activiteiten is van enorm belang!

Volgende activiteiten worden in het programma opgenomen:

  • Bamboe Build: Welk team kan bouwen tegen tijdsdruk? Wie bouwt als eerste de creatiefste, stabielste en hoogte bamboetoren?
  • Teamring: Communiceren en samenwerking is de key! Probeer zo snel mogelijk jullie tennisballen in de verschillende doelen te krijgen. Let op van de obstakels en hindernissen!
  • Iceman: Een tent opbouwen is gemakkelijk met z’n allen, maar ook wanneer iedereen geblinddoekt is en één iemand alle instructies kan geven maar niet mag helpen?
  • 5 in a row: Iets wat balgevoel en een goede worp zijn nodig bij deze activiteit. Wie gooit als eerste alle kubs om?
  • Make the snake: Pingpongballetjes zo snel mogelijk aan de overkant krijgen door samen een lange slang te vormen met minder beweegruimte aan de enkels dan je denkt!
  • Tangram: Ruimtelijk inzicht in combinatie met samenwerken, onthouden en vertrouwen. Wie kan als eerste de tangram namaken?
  • Minefield: Ow chaos! Een mijnenveld met materialen van jouw team die zo snel mogelijk naar de overkant moeten. Welk team geraakt als eerste aan de overkant?

Deze activiteiten zijn voornamelijk gericht op samenwerking, wederzijds vertrouwen, onderlinge communicatie en heldere rolverdeling .

Aantal deelnemers

Vanaf 10 tot 99 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2,5 uur

Budgetindicatie

€32 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

TEAM-ACT!

32.00

Ontspannende, toffe activiteiten toegankelijk voor iedereen. Het belang van TEAM-ACT tijdens de activiteiten is van enorm belang!

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “TEAM-ACT!”