Actieve teambuilding

The Urban Teamquest

Neem het in verschillende teams tegen elkaar op. Punten verdien je door creatieve raadsels, gelinkt aan de stad, correct op te lossen en andere teams een hak te zetten.

De groep wordt in teams ingedeeld. Elk team probeert zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen door punten te verzamelen. Tijdens het spel krijg je 20 creatieve opdrachten voorgeschoteld. Deze worden vergezeld van dronebeelden, gemanipuleerde foto’s, tekeningen van historische figuren, in lego nagebouwde monumenten en Zuid-Afrikaanse instructies.

Het gaat echter niet enkel om punten. Zo wordt elke vraag vergezeld door historische, culturele en bijzondere weetjes over de stad. Naast de toeristische hotspots leer je ook onbekende maar niet minder mooie plaatsen kennen. Het aantal punten dat je ontvangt bij het correct oplossen van een opdracht is dynamisch en hangt af van tal van factoren zoals het aantal teams die de opdracht reeds correct/foutief oplosten. De webapplicatie bevat bovendien een live scorebord en toont de locatie van de andere teams. Dit alles zorgt voor de nodige interactie waardoor het een echte groepsactiviteit is. Strategie en gewiekstheid zijn minstens even belangrijk als het hebben van een pientere geest.

De teambuilding kan plaatsvinden in Antwerpen, Gent, Kortrijk, Leuven, Brussel, Mechelen, Brugge, Hasselt, Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Roeselare, Ronse, Aalst, Sint-Niklaas, Lier en Diest.

Aantal deelnemers

Vanaf 8 tot 200 deelnemers

Talen

Nederlands

Duurtijd

2 uur

Budgetindicatie

€22 per deelnemer (excl. BTW) Opgelet: voor kleine groepen kunnen de prijzen afwijken. Gebruik altijd onze prijscalculator om de correcte prijs te berekenen.

Vraag hier je offerte aan

Gelieve je voornaam in te geven
Gelieve je achternaam in te geven
Gelieve je e-mailadres in te geven
Gelieve een geldig telefoonnummer in te geven
Onze excuses, we verwerken helaas niet langer particuliere aanvragen.
Geef in hoeveel personen zullen deelnemen aan de activiteit
Helaas kunnen we geen activiteiten voor particulieren voorzien, onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
De datum heeft niet het juiste formaat. Gebruik dd-mm-jjjj.
Tip: Most of our activities are fully booked in September. Booking in October will give you a lot more options.
Gelieve de starttijd van je activiteit in te geven
Gelieve de taal van je activiteit in te geven
Geef in waar je de teambuilding zou willen laten doorgaan
Helaas kunnen we geen catering voorzien voor activiteiten onder de 20 deelnemers. We verontschuldigen ons voor het ongemak.
Ik heb een waardebon of kortingscode!

The Urban Teamquest

22.00

Neem het in verschillende teams tegen elkaar op. Punten verdien je door creatieve raadsels, gelinkt aan de stad, correct op te lossen en andere teams een hak te zetten.

Beoordelingen

Reviews

There are no reviews yet.

Wees de eerste om een review te schrijven over “The Urban Teamquest”